Cartea CHEIE PENTRU CORP

"ACEASTĂ CARTE TE AJUTĂ SĂ ÎNȚELEGI LUCRURI DE BAZĂ LEGATE DE CORPUL TĂU, ÎȚI VA DA IDEI ȘI DESTULE INFORMAȚII CA SĂ TE ÎNDRUME ȘI SĂ TE MOTIVEZE ÎN SCHIMBAREA STILULUI DE VIAȚĂ!"

 

SCOPUL CĂRȚII

 

Știți ce puteți face pentru a vă îmbunătăți calitatea propriei vieți şi cum puteți să susțineți, efectiv, funcționarea corpului?

În urma a mai multor ani de cercetare şi a experienţei mele de trei ani, obţinută după lansarea programului Corpservis, am decis să scriu această carte cu scopul de a pune la dispoziţia cititorilor cunoştinţele de bază în ceea ce priveşte calitatea vieții și schimbarea stilului de viaţă.

 

Conținutul cărții este informativ; utilizarea informațiilor con ținute în acest document nu înlocuiește asistența medicală profesională! Scopul acestei cărți este de a extinde orizonturile cititorului asupra problemelor legate de schimbarea stilului de viață.

Informațiile furnizate aici nu pot fi utilizate pentru a trata sau preveni simptome fizice anormale, boli sau probleme de sănătate!

Nici scriitorul, nici editorul cărții nu face promisiuni cu privire la beneficiile aplicării cunoștințelor disponibile aici! Folosirea conținutului cărții rămâne responsabilitatea cititorului.

 

Unele capitole ale cărții descriu subiecte de bază cum ar fi: echilibrul dinamic al corpului, problemele de digestie, importanța exercițiilor fizice regulate și a somnului.

 

Informațiile de pe paginile cărții oferă, de asemenea, detalii despre procesele hormonale de bază care au loc în cadrul organismului și despre cum se poate îmbunătăţi starea generală a corpului.

 

AICI PUTEȚI COMANDA CARTEA!

Stimați Clienți!

Cartea „Cheie pentru corp” se poate cumpăra acum doar cu

60 RON.

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE