Tehnologia

 

                                                                               

Tehnologia Corpservis

Aceasta este un sistem de abordare bazat pe mulți ani de experiență care poate să aducă simțul și mesajul “E bine să trăiești !” la un nivel de experiență personală a oricărui om. Pe termen lung, aplicată cu efort, îmbunătățește în mod eficient funcționarea armonioasă a corpului uman. Nici creatorii tehnologiei Corpservis, nici un consultant Corpservis sau trainer nu face nicio promisiune în avans şi nu oferă speranțe despre vindecarea unei boli fizice, stări sau simptome neplăcute. Tehnologia sub forma întrebărilor și răspunsurilor.

 

1. Ce este tehnologia Corpservis?

Tehnologia Corpservis este o metodologie organizată sub drepturi de autor, a cărei aplicare poate crea clientului un regim alimentar și un stil de viață personalizat, prin eliminarea consumului de alimente care au efecte negative asupra organismului, precum şi prin asigurarea elementelor nutritive necesare prin respectarea regimului alimentar creat. Folosirea tehnologiei Corpservis poate crește toleranța stresului și poate pune la dispoziție beneficiile unui somn odihnitor.

 

2. Care este esența aplicării tehnologiei Corpservis?

În timpul serviciului Corpservis dăm corpului toate alimentele de care are nevoie, nu oferim ceva ce nu are efecte benefice asupra funcționării sale, creștem toleranța la stres și învățăm omul cum funcționează corpul său. Ca urmare, în timpul serviciului, clientul va câștiga destulă experiență și cunoștințe pentru a urma singur regimul alimentar și noul stil de viață.

 

3. Ce face un consultant Corpservis?

Pentru o stare fizică mai bună, un consilier ține o consultație cu clientul o dată pe săptămână pentru a discuta cu el experiențele sale noi despre schimbările efectuate în dietă și stilul de viață pentru obiectivul dorit. Consultantul oferă clientului date despre funcționarea corpului, ca schimbarea stilului de viață să se producă înţelegând procesele în totalitate.

 

4. Cât timp este necesar ajutorul consultantului Corpservis?

Perioada de consultare recomandată este de 3 luni. Este posibil să fie nevoie şi de mai mult timp.

 

5. Programul Corpservis este o nouă cură de slăbire?

Nu. Aplicarea tehnologiei Corpservis oferă o posibilitate de schimbare a stilului de viață al clientului. Scopul dietelor de slăbit este reducerea greutății, a pernelor de grăsime. Principiul inerent este „reducerea greutatea pentru a fi mai sănătos!”.

Din punctul nostru de vedere, aceasta nu este o atitudine corectă în fața acestei probleme, deoarece în primă instanță trebuie îmbunătățită starea generală a persoanei, trebuie sprijinită funcționarea organismului, a cărei consecință este scăderea în greutate. Esența curelor de slăbire este că au o anumită durată.

Regimul alimentar personal și stilul de viață creat cu consultarea Corpservis poate fi păstrat după program pentru toată viața. Respectarea acesteia după consultări rămâne la decizia clientului.

 

6. E posibilă slăbirea cu programul Corpservis?

Experiența dobândită în timpul serviciului nostru ne arată că starea fizică îmbunătățită vine mână în mână cu funcționarea mai eficientă a corpului, care are ca şi consecință formarea unui stil de viață, vârsta și greutatea corporală ideală. Gradul și viteza acesteia depinde de perseverența clientului și de cât de mult pune în vigoare acele recomandări despre regimul alimentar și stilul de viață pe care le pun la punct cu consultantul.

Formarea greutății ideale este un proces lent, deoarece dă corpului posibilitatea de a se adapta la efectele pozitive ale regimului alimentar și stilului de viață personalizat. Nu putem da jos grăsimea abdominală viscerală numai prin mişcare. Pentru a atinge rezultatul dorit este necesară schimbarea regimului alimentar și al stilului de viață.

 

7. Se poate creşte în greutate prin programul Corpservis?

Da, e posibil. Deoarece aceasta nu este o cură de slăbire, ci un sistem de dietă și stil de viață care sprijină întreaga funcționare a corpului. Astfel, dacă cineva are nevoie de creştere în greutate pentru a atinge corpul ideal, atunci și acest obiectiv poate fi atins cu programul nostru.Obiectivul nu este sporirea pernelor de grăsime, ci creşterea masei musculare din care rezultă greutatea ideală. Acest lucru necesită însă exerciții fizice regulate.

 

8. Este vreun produs obligatoriu în programul Corpservis? Trebuie luat în mod constant un supliment alimentar?

Nu este nevoie. Persoana căreia  îi alcătuim regimul potrivit poate să cumpere alimentele de unde a făcut-o şi până acum. Desigur, consultantul dă sugestii despre ce să includă coșul de cumpărături și ce nu.

 

9. Consultarea Corpservis vindecă boli sau le previne?

 

Consultantul Corpservis nu furnizează servicii de asistență medicală. Consultantul nu este medic și serviciul nostru nu substituie tratamentele medicale. Fiecare om bolnav are nevoie de asistență medicală profesională deși s-a dovedit,după experiențele dobândite, că schimbările regimului alimentar și a stilului de viață pot sprijini munca vindecătoare a naturistului sau a medicului.

În toate cazurile s-a dovedit că sugestiile consultantului privind dieta și stilul de viață pot sprijinii activitatea vindecătoare a medicului sau a naturopatului.

 

10. Se ocupă consultantul Corpservis cu curățarea ficatului sau cu detoxificarea?

Un astfel de tratament nu face parte din tehnologia Corpservis. Experiența arată că cine trece prin program, nu are nevoie de „purificare a ficatului sau detoxificare” separat. Aplicarea tehnologiei Corpservis nu tratează separat niciun organ. Cu sugestiile de schimbare a dietei și a stilului de viață clientul își sprijină funcționarea corpului.

Funcționarea organismului se îmbunătățește în mod natural, treptat, clientul asigurând organismului său toate substanțele nutritive de care are nevoie și nu va mai consuma alimente care strică eficiența organismului. Consultantul Corpservis acordă atenție la crearea condițiilor unui somn odihnitor, care contribuie în mod natural la realizarea bunăstării fizice.

 

11. Trebuie efectuată altă dezintoxicare înainte sau pe lângă programul Corpservis?

Nu. Acestea sunt tratamente naturiste care doresc să trateze sau să prevină bolile. Deoarece un consultant Corpservis nu este un naturist, nu efectuează sau nu recomandă astfel de tratamente

 

12. Consultantul Corpservis oferă vreo terapie sau dizolvare de stres sau orice fel de tratament de vindecare?

Nu oferă. Prin tehnologia Corpservis se obțin rezultate prin sprijinirea proceselor naturale ale organismului și se capătă o oportunitate de a restabili echilibrul dinamic interior al corpului.

 

13. Cât costă serviciul Corpservis?

Serviciul Corpservis este o consiliere personalizată. În cazul în care sunteți interesat în mod serios, atunci vom stabili o dată potrivită unei întâlniri personale, unde vom discuta despre ce poate să vă ofere acest serviciu.

 

14. Ce regim alimentar recomandă un consultant Corpservis?

Un astfel de tratament nu face parte din tehnologia Corpservis. Experiența arată Funcționarea organismului se îmbunătățește în mod natural, treptat, clientul Nu. Acestea sunt tratamente naturiste care doresc să trateze sau să prevină bolile. Nu oferă. Prin tehnologia Corpservis se obțin rezultate prin sprijinirea proceselor Serviciul Corpservis este o consiliere personalizată. În cazul în care sunteți Programul Corpservis este un program real ce poate schimba stilul de viață.

Desigur, noi oferim clienților o dietă personalizată. Toată lumea are proprietăți individuale pe care consultantul le ia în considerare la consultațiile săptămânale. Cu ajutorul regimului alimentar Corpservis dăm corpului tot ceea ce are nevoie și nu dăm ceea ce nu are nevoie. Acest lucru se aplică și la dietă.

 

15. Dar totuși, care sunt acele alimente specifice și grupe de alimente pe care le recomandă un consultant Corpservis?

Programul Corpservis este un program real ce poate schimba stilul de viață. Desigur, noi oferim clienților o dietă personalizată. Toată lumea are proprietăți individuale pe care consultantul le ia în considerare la consultațiile săptămânale. Cu ajutorul regimului alimentar Corpservis dăm corpului tot ceea ce are nevoie și nu dăm ceea ce nu are nevoie. Acest lucru se aplică și la dietă.

 

16. Deci este vorba despre legume și fructe?

Da, și despre acestea. Pe site-ul www.corpservis.ro se pot găsi multe rețete din care oricine poate vedea ce fel de mâncăruri recomandăm clienților noștri.

 

17. Ce fel de autoritate profesională stă în spatele Tehnologie Corpservis?

Tehnologia Corpservis nu funcţionează pentru că e susținută de o autoritate profesională. Funcționalitatea acestei tehnologii e dovedită de aplicarea ei zilnică. În ultimul an și jumătate, aproape 2000 de oameni au avut această experiență în Ungaria și în Transilvania.

Este adevărat că un medic internist și reumatolog, Dr. Peter Kricsfalvi, a studiat descrierea Corpservis, metoda de aplicare și din punct de vedere medical a considerat a fi complet corectă. A confirmat că aceasta nu este o metodologie vindecătoare, ci un serviciu ce ajută la schimbarea graduală a stilului de viață.

 

18. Ce înseamnă schimbarea graduală a stilului de viață?

Creatorii tehnologiei au constatat că diferitele diete cu același scop şi consilierile asupra stilului de viață funcționau doar limitat, deoarece persoana care o aplică revine la stilul de viață anterior după un timp, la regimul alimentar anterior.

Unul dintre motivele acestui lucru este faptul că persoana respectivă nu primește îngrijire personală, în sensul că nu primește destule cunoștințe și experiență pentru ca el să știe cum funcționează exact corpul său, ce fel de regim alimentar i se potrivește, cum poate să-și asigure un somn odihnitor și cum poate crește nivelul toleranței faţă de stres.

Schimbarea stilului de viață înseamnă un drum deja parcurs, pe care persoana însăși va experimenta ce este regimul alimentar și stilul potrivit ei pentru atingerea unei stări fizice mai bune, a unei vieți mai de calitate și menținerea acesteia. Acestea pot fi atinse numai lângă consilierea cu grijă a unui consultant Corpservis, fiindcă numai acesta poate oferi consilierea potrivită care va aduce clientul la acest nivel.

 

19. Ce înseamnă rețea de franciză Corpservis?

Rețeaua de franciză este o formă de antreprenoriat încercat cu succes, care funcționează sub supravegherea proprietarilor de franciză. Condițiile de activitate în rețeaua de franciză sunt reglementate prin contractul încheiat între părți. În acesta, proprietarul de franciză dă dreptul la folosirea tehnologie Corpservis în posesia partenerilor de franciză, precum a mărcilor comerciale, numelor comerciale, sistemului administrativ și de clientelă, imagine etc.

Partenerii de franciză vând serviciul sau produsul publicului larg, pe propria lor răspundere. Munca partenerilor de franciză o poate sprijini proprietarul francizei prin diferite modalități, cum ar fi: instruiri, campanii de marketing, publicaţii.

Dacă cineva părăsește reţeaua de franciză, nu mai poate oferi servicii Corpservis, nu poate folosi acest brand și nu poate avea avantajul dat de sistemul de franciză.

Directorul administrativ al Corpseris Ungaria este Peter Burget.

Directorul administrator executiv al Corpservis din România este Suba Lorand (Miercurea Nirajului, str.: Teilor, nr: 1, ap 3, judeţul MURES)

Munca partenerilor de franciză din Ungaria este monitorizată de Peter Burget și Mara Kovacs, iar a celor din România Suba Lorand și Dr. Suba Reka.

 

20. Care sunt condiţiile ca cineva să devină consultant Corpservis?

Cine dorește să devină consultant Corpservis trebuie mai întâi să participe la programul Corpservis, pentru a avea experiență, având în vedere utilitatea acestuia pentru sine însuşi. Trebuie să fie capabil de facturare, deci poate să fie antreprenor full time sau part time.

Partenerii Corpservis lucrează într-o reţea internaţională de franciză, unde în țările aderente o companie centrală supraveghează reţeaua de franciză. După încasarea veniturilor provenite din consiliere, consultantul achită procentul de franciză și primește dreptul de a folosi brandul și de a furniza tehnologia.

Există campanii centrale de marketing, un site central precum și un sistem de registru de clienţi, a cărui utilizare permite partenerului de franciză să își ajute munca de consultant. Consultantul în devenire trebuie să participe la un curs de două trepte, unde va învăţa cum trebuie furnizată tehnologia Corpservis. Acesta are o taxă separată. Instruirea dă dreptul numai la funcționarea în franciză. Dacă cineva părăsește rețeaua de franciză nu mai poate furniza servicii Corpservis, nu poate folosi brandul și nu poate trăi cu posibilitățile oferite de franciză, materialele Corpservis folosite la consiliere trebuie înapoiate, deoarece sunt proprietatea proprietarului francizei.

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE