Zolnai Sarolta

Povestea mea cu programul Corpservis a început neașteptat: am primit o ofertă să parcurg și eu programul de 3 luni.
Ca să fiu sinceră, m-am gândit de mult să încerc acest program, dar niciodată nu m-am putut hotărî definitiv. Nu m-am văzut plinuță, însă niciodată nu m-am prea împrietenit cu burta mea. A început foarte greu această schimbare a stilului de viață, am fost dezorientată, căci nu știam exact, ce pot să mănânc și ce nu.
În primele zile am simțit că așa nu va merge... și nu din cauza programului, ci din cauza mea, căci nu am avut voința necesară. Și aici a intrat în cadru consultantul, care oferă cel mai mare sprijin de-a lungul acestor 3 luni. Eu am fost într-o situație norocoasă, căci m-au susținut, m-au încurajat și m-au ajutat. La începutul programului am avut 63,4 kg. Am fost foarte surprinsă când am observat primele schimbări legate de greutatea mea. A fost atât de bine că și consultanta mea (Péterfi Réka) s-a bucurat alături de mine pentru succesele mele mici. Aș dezvălui și faptul că eu am fost, cu certitudine, unul dintre clienții cei mai greu de strunit .  M-am împrietenit foarte greu cu oțetul de mere, nu am putut să spun "nu" în totalitate nici pâinii. Nici măcar sportul nu l-am putut include în programul meu zilnic. Pe această cale vreau să îți mulțumesc din nou, Réka, pentru răbdarea ta!
De ce simt că e important să împărtășesc aceste lucruri? Pentru că, prin toate acestea, am scăpat de 6,2 kg. Deci și pașii mici pot conduce la schimbări MARI. Așa că dacă cineva se gândește să înceapă programul, dar este descurajat, crede că oricum nu va reuși, atunci să fiu eu un exemplu pentru această persoană... adică, mai bine corectez, să nu fiu eu exemplul, pentru că sunt convinsă de faptul că dacă aș fi băut mai multe turmixuri, aș fi făcut mai mult sport, atunci cu siguranță aș fi atins rezultate mai bune.
Dar pentru mine și acest lucru a fost o schimbare imensă, căci nu doar kilogramele s-au dus, ci am scăpat și de 33 de centimetri. Deci am dat jos și 33 cm din burta mea. Și acesta a fost scopul. Privind în urmă, nu m-am gândit că voi putea vreodată să îmi beau cafeaua fără zahăr, că pot trăi fără cartofi pai, și că rântașul se poate face și din făină de ovăz și ulei de cocos.
Am primit multe de-a lungul acestor trei luni, pentru care sunt foarte recunoscătoare.
Nu mi s-a schimbat doar dispoziția, ci și încrederea mea de sine s-a îmbunătățit. Am înțeles ce înseamnă schimbarea stilului de viață. Am devenit mult mai conștientă ca până acum. Și cred că această stare va persista și în cele ce urmează, căci am reușit, în pași mici, să schimb multe lucruri în stilul meu de viață.
 
Mulțumesc și recomand cu mare drag tuturor!

 

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE