Vincze Boglárka

Totul a început în anii mei universitari din cauza „stresiunii”, pregătind mult pentru examen am pus câteva kilograme pe mine, acest lucru a fost agravat de forma de muncă sedentară și de lipsa mișcării. Chiar și cu asta, nu aș putea spune că am fost grasă, dar începeau să se dezvolte probleme de sănătate nesustenabile pe termen lung, așa că am vrut să le tratez sau să scap de ele încă la început. Deocamdată m-am dus la medic, situația s-a îmbunătățit foarte repede în timpul tratamentului, dar imediat ce am terminat m-am simțit din nou rău. Am simțit aici nevoia unei schimbări mai radicale, așa că am început să mănânc altfel, încercând să renunț la lucrurile, obiceiurile rele și să introduc pe cele mai sănătoase. A început să mă intereseze mult faptul cum pot să-mi schimb stilul de viață, așa că am cercetat în acest subiect, am căutat programul ideal. După un timp am dat jos 4 kilograme și apoi m-am întâlnit cu tehnologia Corpservis și cu Réka, cine a fost un ajutor minunat și extraordinar în cele trei luni.

Am început cu 68 kg la începutul programului, înainte de program am slăbit 4 kg și în timpul programului 8 kg. Deși greutatea mea corporală nu este încă optimă, nu sunt departe de scopul meu, dar mi-am atins obiectivul, am slăbit și nu am probleme cu digestia. Și totuși, simt că nu am atins scopul meu final, pentru că pot spune acest lucru doar la sfârșitul vieții, deoarece lucrurile și obiceiurile învățate în trei luni vreau să le folosesc în continuare. Le includ în viața mea de zi cu zi și vreau să fiu sănătoasă, mai degrabă vreau să previn bolile, decât să investesc bani, energie, timp în vindecare.

Așadar, cea mai bună decizie din acest an a fost să încep programul Corspservis. Sunt foarte recunoscătoare pentru Réka, deoarece m-a îndrumat pe drumul cel bun și spre sănătate, îi doresc mulți clienți mulțumiți în Corpservis!

 

Nu mai aștepta! Vino la o consultație gratuită și află ce poți face pentru a stare fizică mai bună!

Completează testul aici!

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE