Succesele mai multor clienți

Raport despre programul Corpservis 
"Încep cu gândul de a vă spune că, după părerea mea,  sunt unul  dintre acei puțini oameni care au parcurs programul de schimbare a stilului de viață pentru  a doua oară.  
 A trecut aproximativ un an și jumătate între cele două programe și am început puțin  timid, dar din moment ce programul s-a încheiat cu succes anul trecut, am început din nou. Sunt foarte încântat  de această decizie și îi mulțumesc lui P. Réka, consultantului meu, pentru că m-a însoțit în aceste 3 luni În primul rând, scopul meu a fost să slăbesc, ceea ce am și atins (-8 kg până acum), dar, în plus, am învățat și am reamintit o mulțime de lucruri utile cu privire la  un stil de viață sănătos. 
Câștigurile mele includ o reducere mare a poftei mele de dulciuri, o reducere semnificativă a crampelor menstruale, o redescoperire a bucuriei mișcării, a alergării, deși am ce să îmbunătățesc în acest domeniu. 
 Încurajez pe fiecare persoană care se gândește  să înceapă programul, să ia decizia cea mai bună, să înceapă cât mai curând! 
 O propoziție m-a pus pe gânduri în timpul programului, că prevenirea bolilor este mai importantă decât vindecarea lor și că  toate bolile încep în stomac.  
Acest program   este de mare ajutor  (și ) în această privință. 
 Îi doresc mult  succes echipei și celor care aleg să participe la program."
Cu respect, A. G.
 
"În perioada ianuarie-martie 2020 am urmat cursul Corpservis și am avut prilejul de a cunoaște tainele alimentației corecte și a combinării alimentelor astfel încât să fim sănătoși. Boglárka m-a ajutat să văd întotdeauna partea plină a paharului și să găsesc diferențele de care aveam nevoie pentru a-mi găsi și păstra echilibrul într-o alimentație sănătoasă. În continuare doresc să duc mai departe cele ce am învățat și experimentat alături de Corpservis și deasemenea de a ajuta și alți oameni de a slăbi sănătos."
 
G. Elena
 
"Pentru mine, Corpservis nu era un lucru planificat printre jurămintele de Anul Nou, dar mă aflam într-o perioadă în care mă luptam cu probleme digestive. Și imediat ce prietena mea a spus că ar merita să ascult despre ce este vorba, am început să mă gândesc că de fapt am nevoie de o schimbare, pentru că nu se poate continua așa.
Începusem deja să introduc câte o schimbare la mese, dar nu știam prea multe, nu era nimeni care să mă ajute în acest sens, să mă sprijine și să dea sfaturi bune.
Și așa am cunoscut-o pe Bogi, care este o persoană minunată, de ajutor și răbdătoare,  care  m-a însoțit timp de 3 luni prin primii pași ai schimbării stilului de viață.
Scopul meu nu era să slăbesc, deși au scăzut câteva kilograme (3 kg mai exact, nu mai era de unde), ci să rezolv problemele digestive.
Simțeam că sunt pe drumul cel bun și speram că această situație va fi rezolvată cât mai curând posibil.
 
Ceea ce am stricat de zeci de ani nu va fi înregulă în 3 luni, este schimbare, mi-am dat seama de câteva mici greșeli pe care le-am corectat.
 
În această perioadă, și dragul meu soț a căzut în schimbarea stilului de viață, la fel ca și copiii, deși a fost mai greu să-i facem să mănânce legume, dar avansăm încet și sigur. Cu soțul meu a fost ușor, pentrucă este, de asemenea, foarte conștient și dedicat unei vieți sănătoase, așa că a fost foarte fericit că mâncăm în cele din urmă sănătos și a avut rezultate, a slăbit 7-8 kg și ceea ce este foarte bine este că nu ne simțim extenuați!
Mulțumesc Bogi pentru răbdare și ajutor!"
 A. Mariana

 

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE