Niky

 Am început acest program nu din cauza greutății mele, ci pentru nivelul de energie. Întotdeauna m-am simțit epuizată și îmi era foarte greu  să mă trezesc dimineața. Practic era prânz până m-am simțit complet activă. Am crezut că e din cauză că  mă culc și mă trezesc târziu.  Dar şi tu ştii, poţi găsi scuze pentru orice.

 

Succesul meu din program, că pâna la urmă nu numai că știu care sunt cele alimente, care nu sunt potrivite pentru corpul meu, dar sunt capabilă, să nu mânânc din ele. Acesta este o crimă groaznică împotriva corpului meu, pentru că teoretic știam că nu am voie să consum aceste alimente, dar tot am mâncat.  Aceasta nu mai este o problemă.

 

În timpul programului am reușit să observ anumite lucruri. De exemplu când mâncam carbohidranți, care erau zahăr sau cereale, după mese întotdeauna mă simțeam obosită și somnoroasă.

De asemenea am observat în timpul programului, când corpul meu a primit alimente compatibile ei și de calitate, nu am mai avut poftă să mânânc carbohidranți, în plus când am mâncat prăjituri dulci,nu mi-a căzut bine, pur și simplu părea fără gust. Dieta mea actuală este mai gustoasă și mai zemoasă.

 Recomand tuturor!

Elimininați treptat alimente de calitatea proastă din meniul dumneavoastră, pentru că după un timp nici corpul dumneavoastră nu mai vrea acestea alimente. 

 

Cel mai bun lucru din program, că nu este o dietă unde suferim în continuu și abia așteptăm să se termine ca să mâncâm ceva normal, ci este într-adevăr un stil de viață și o schimbare. Accentul este pus pe gradualitate, astfel încât oricine poate începe  și poate face cu ușurință.

 

Dragă Csilla. Îți mulțumesc foarte mult pentru ajutorul tău și sfaturile tale, ceea ce mi-au făcut viața mai ușoară. Mi-a plăcut foarte mult, că acest program oferă un fel de cunoștință. Mi-ai explicat într-un mod clar și simplu, de ce se întămple aumite lucruri și la ce ar trebuie să fiu atentă. Așa este mult mai ușor, dacă înţelegi ce faci. Îți doresc mult succes ție și întregii echipe Corpservis.

 

Ai dori și tu succese la fel? Un corp ideal, plină de energie și cu o funcționare optimă ? 

În sfârșit să te simți bine? 

Completează testul nostru aici!

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE