D.E.

"Cu ajutorul acestui program am învățat să mănânc mai sănătos, acum fructele și legumele sunt prietenii mei și fac parte din meniul meu zilnic. Mănânc mult mai variat și mă simt sătul de mai puțin.
 
De smoothiurile verzi de dimineață mă simt plină de energie, capacitatea mea de lucru este mai bună și nu mi se face foame până la prânz.
Datorită programului, sunt mult mai energic și tratez mult mai bine situațiile stresante.
 
Digestia mea a fost restabilită, mi-a dispărut diareea cronică, pe care am atribuit-ostilului de viață stresant, dar am experimentat care sunt alimentele vinovate. Și nu în ultimul rând, am reușit să pierd 8 kg, în ciuda multor ,,încălcări’’.
 
Consultantul meu, Bogi, m-a încurajat întotdeauna să-mi ating obiectivele și nu am fost niciodată critica tăpentrucă am mâncat lucruri „interzise”, ci mai degrabă m-a încurajat să observ ce reacții declanșează în corpul meu acestea, și așa mi-am dat seama că nu este bine pentru mine, nici pentru sănătatea mea, și nici nu mă duce mai aroape de obiectivele mele." - D.E. 
 
 
 
 

 

 

Pentru o stare fizică mai bună, un consilier ține o consultație cu clientul o dată pe săptămână pentru a discuta cu el experiențele sale noi despre schimbările efectuate în dietă și stilul de viață pentru obiectivul dorit. Consultantul oferă clientului date despre funcționarea corpului, ca schimbarea stilului de viață să se producă înţelegând procesele în totalitate.

 

Serviciul Corpservis este o consiliere personalizată. În cazul în care sunteți interesat în mod serios, atunci vom stabili o dată potrivită unei întâlniri personale, unde vom discuta despre ce poate să vă ofere acest serviciu.

Încearcă și tu programul Corpservis!

 

Completează testul și înscrie-te la o consultație!

 

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE