Servicii

      "Drumul spre obezitate este asfaltat cu cure de slăbire."

Corpservis   

     

Cerința crescătoare

Marea parte a societății de azi mănâncă lucruri, care nu duc la buna funcționare a organismului. În schimb este gustos, trendy sau ieftin sau are culoare sau eticheta e frumoasă etc. Prin urmare a devenit necesar să se creeze o metodă, care filtrează cu acuratețe din spectrul larg de produse alimentare mâncarea reală.

În lumea de astăzi există date organizabile și reală despre cum să ne alimentăm conștient, cum să ne recăpătăm și să menținem corpul nostru într-o stare ideală, chiar dacă organismul nostru se schimbă cu timpul. Datele au fost organizate precis, creând astfel această metodă!

 Tehnologia Corpservis este în stare să creeze starea corporală ideală, fără pastile, prafuri, numai cu aplicarea corectă a produselor alimentare reale.

 

Despre serviciul de program Corpservis

De obicei, oamenii au una-două probleme, pe care doresc să o rezolve. Caută și găsesc metode care sunt destinate în mod specific problemei lor. De exemplu, diete pentru slăbit sau pastile pentru un somn mai bun și lucruri de genul acesta…

Programul Corpservis nu se concentrează asupra rezolvării acestei probleme una cu una. Bazată pe o abordare cu totul unică, face recomandări cu privire la stilul de viață, și introduce instrumente în viața celor ce sunt pe program, și are efect secundar lichidarea problemelor fizice neplăcute.

Acesta nu este vindecare, nu este post, nici vânzare de produse! Și nu o metodă uniformă pentru toată lumea.

Având în vedere că suntem diferiți, cu diferite abilități fizice, acesta ajută să ajungi și să menții acel echilibru sănătos al organismului ideal printr-un program personalizat, pas cu pas. Pe parcursul acestuia greutatea în plus, și alte simptome, care rezultă din utilizarea improprie a organismului, se topesc jos într-un așa-numit efect secundar.

Scopul nostru este ca din ce în ce mai mulți oameni să poată trăi din nou sănătos, fără probleme fizice, eficient și fericit, cu ajutorul cunoștințelor și conștientizării adecvate.

 


“Nimic nu este la fel ca sentimentul când te simți subțire!” Kate Moss


Despre curele de slăbit

După observațiile și studiile noastre îndelungate, am descoperit care este motivul real a funcționării neoptime a organismului. Noi credem că nu simptomele superficiale trebuie tratate, ci cauza reală, adâncă a acestor probleme. În acest caz și simptomele se reduc semnificativ, iar organismul poate fi îmbunătățit la toate nivelurile.

Mulți oameni s-au confruntat deja cu faptul că dietele de slăbit nu produc rezultate pe termen lung. Acestea funcționează, dar numai până le utilizăm! Întrebarea mereu rămâne: ce se întâmplă după ele?

Ce se întâmplă, dacă nu luam pastilele recomandate sau alte produse? Și ce sa întâmplat cu noi, atâta timp cât în perioadele foarte dese de post ne retragem hrana vitală corpului nostru?

Este important să înțelegem că organismul știe ce este bine pentru organism! Prin urmare dacă vă faceți flămânzi des și vă retrageți elemente esențiale din corp, atunci acesta o va înlocui din oase sau din alte locuri. Acesta poate atrage consecințe grave asupra sănătății.

Consultanții noștri sunt gata să vă ajute! Cu această tehnologie simplă, și din pricina aceasta funcțională, vă veți face viața mai bună!

 


 ”Alege o ținută nouă pentru tine! Forma las-o pentru noi. ”Corpservis                          


Capacitățile absolvenților serviciului de program Corpservis

Absolvenții programului au raportat despre multe abilități revenite sau noi în legătură cu corpul lor și funcționare sa. Din acestea vom menționa câteva fără exhaustivă.

ENERGIE

”O persoană complet diferită! Plin de energie și încredere. Am fost înlocuit complet!!!”

”Îmi rămâne mai multă energie pentru obiectivele mele.”

”Deja simțim că după anumite mese nu ne umplem atât, dormim mai bine și avem mai multă energie.”

LUCRU

”Munca mea o termin mult mai repede. Nu mă simt obosit. Colegii mei sunt foarte mirați.””

”Mă simt mult mai bine, capacitatea mea de a lucra e mai mare și îmi trăiesc viața mult mai fericit.”

SOMN

”Datorită cunoștințelor dobândite despre somn și mișcare și utilizarea acestora mă trezesc odihnit și fericit dimineața și mă simt în formă toată ziua.”

”Nu mai este prezentă oboseala de moarte, ci bucurie de viață, fericire.”

”Am devenit mai calm (somnul bun poate face minuni). ”

”Cu un somn de 5-6 ore sunt mai relaxat decât cu 9-10 ore înainte. Pe bune. Este surprinzător faptul că nu mă trezesc precum cineva, care a fost bătut la moarte.”

RUTINĂ

”În program îmi place foarte mult că este complet viabil și modificările pot fi integrate în viața de zi cu zi, să devină rutină rapid.”

”Acum știu să îmi reglez aportul de energie, greutatea și condiția generală fără ajutor și asistență permanentă. ”

”Mi s-a îmbunătățit stilul de viață și obiceiurile alimentare s-au transformat complet, care, pe termen lung, conduce/a condus la îmbunătățirea calității vieții noastre.”

ÎNVĂȚARE

”Celălalt mare plus pentru mine este că în timpul consultațiilor învățăm motivul tuturor lucrurilor, de ce este recomandat și de ce nu consumarea unor alimente, pro și contra, consecințele și beneficiile acestora. ”

“Am primit confirmare și încurajare pentru a folosi cunoștințele mele despre funcționarea corectă a corpului. Am aflat și alte detalii și informații utile pe care le-am pus în aplicare imediat.”

” Cu ajutorul celor învățate, aleg aproape instinctiv alimentele cele mai benefice corpului meu fără a acorda mare atenție asupra acestuia.”

GREUTATE (CORPORALĂ)

”Am început programul de 3 luni pe 10 decembrie. Greutatea de pornire a fost 101 kg. Acum, după 3 luni am 81 kg!”

”Datorită acestora am slăbit 15 kg, ba mai mult, am putut să-mi ajut partenerul, care a slăbit 10 kg.”

”Această dimineață însă un miracol s-a întâmplat! Fără nici o problemă am putut să-mi închei nasturii, nu a fost încordată la coapsă, chiar am putut să șed în ea!”

”Am atins și principalul meu obiectiv, fiindcă după 2 luni m-am îngrășa 2,5 kg, și acesta crește zilnic.”

OBIECTIVE

”Acesta este o mare confirmare pentru mine, știu că fac ceva bun și cu siguranță voi atinge obiectivul la sfârșitul drumului…”

ÎNCREDERE ÎN SINE

”Am gânduri creative. Planific viitorul! Am încredere în mine! Deci mă simt bine. Cu o mie de ori mai bine, decât în ultimii 5 ani!”

”Faptul că am succes, că am atins ceea ce am dorit, precum fac progrese spre el m-a făcut încrezător în mine și echilibrat. Mă simt la fel de stabil ca și cu mult timp în urmă.”

 

Fii sincer cu tine

Te deranjează, excesul de greutate înseamnă o problemă pentru tine:

  • Ce dificultăți, ce probleme înseamnă excesul de greutate?
  • În ce te limitează, cum te inhibă această stare?

Ți se vor schimba problemele, dacă nu faci ceva împotriva lor?

  • Cât de mult ar trebui să aștepți ca să începi o schimbare?
  • - Dacă nu începi, care sun șansele ca situația să se îmbunătățească? Dacă nu schimbi ceva, la ce va duce acesta mai târziu?

Cum ți s-ar îmbunătății viața dacă aceste probleme nu ar fi?

  • Cât de mult timp ți s-ar elibera dacă nu ar trebui să te ocupi cu aceste probleme?
  • Cât de multă libertate ți-ar oferi ție o stare fizică bună, fără simptome?

Cât de mult valorează sănătatea pentru tine?

  • Crezi că merită să investești în sănătatea ta?
  • Ar fi frumos să trăiești din nou în mod sănătos, fără disconfort?

 

Recomandarea noastră

Fii sincer cu tine însuți și nu regreta timpul și energia ca să te pui la punct. Acum în sfârșit nu altcineva să fie important pentru tine, ci Tu însuți! Viața ta trebuie neapărat să o trăiești în propriul corp. Dar nu e indiferent cât și nu e indiferent cum!

 


”Mai ales pentru că eşti important și pentru alţii! PENTRU NOI CU SIGURANȚĂ!”Corpservis

 

Completează testul și vino la o consultație gratuită, ca să te putem ajuta pe TINE!

 

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE