Taco Bowl vegetarian

Ingrediente:
1 cană orez 
1 linguriță de curry 
1 cană pico de gallo
½ cană porumb din congelator
½ cană fasole roșie
2 Linguri guacamole
1 lime
½ Jalapeno (ardei iute)
 
Pentru „carnea” din taco
1 cană florete de conopidă
½ cană nuci
¼ linguriță chili praf
1 linguriță chimen praf
¼ linguriță usturoi pisat
½ linguriță ierburi italiene (ex:oregano, busuioc, rozmarin, nucșoară)
1 lingură sos de taco
Sare
Piper
 
 
Mod de preparare:
Fierbe orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj și adaugă curry ca să capete culoare galbenă .

Pulsează conopida și nucile într-un robot de bucătărie până sunt mărunțite. Nu le pulsa prea mult ca să nu se transforme în pastă.
Mută-le într-un bol și adaugă praful de chili, chimen, usturoi, ierburile italiene, sosul de taco, sare și piper.
Amestecă și lasă-l 5-7 minute.
Transferă amestectul pe o tavă de copt și coace la 180 grade 20-25 minute.
Pune orez fiert într-un bol, adaugă “carnea” de conopidă, porumb, fasole, pico de gallo, Jalapeno și guacamole.
Stoarce suc proaspăt de lime deasupra.
Dorești să-ți schimbi stilul de viață?
Nu știi cum să faci primii pași?
 

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE