Salată Lazio cu mozzarella

 
Mozzarella este o brânză proaspătă, nerafinată. Fabricarea sa este relativ simplă: laptele coagulat este scufundat în apă caldă și apoi întins până la consistența dorită. Aluatul este apoi tăiat („mozzare” înseamnă „tăiat” în italiană) și conservat în saramură (apă sărată). 
 
Dacă o cumpărați ca brânză, cereți-o proaspătă: cu cât este mai proaspătă, cu atât mai bine. În supermarket-uri, o găsim ambalată în mingi de 125 g, dar, de asemenea, și vrac. 
 
 

Salată Lazio cu mozzarella

<span style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: " open="" sans",="" helvetica,="" arial,="" "liberation="" sans-serif;="" text-indent:="" 70px;="" background-color:="" rgb(103,="" 173,="" 245);"="">

Ingrediente:
o bucată mare de mozzarella
un pumn mare de salată amestecată
10-15 frunze de busuioc
o lingură de iaurt
ulei de măsline, sare
Mod de preparare:
Mărunţesc mozzarella, salata o pun lângă ea, presar cu sare, ulei şi pun pe ea iaurtul şi busuiocul.
 
Poftă bună!
 

INTRĂ ÎN CORPSERVIS MARKET!

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE