Abonează-te
la newsletter!
Salată Lazio cu mozzarella

Mozzarella este o brânză proaspătă, nerafinată. Fabricarea sa este relativ simplă: laptele coagulat este scufundat în apă caldă și apoi întins până la consistența dorită. Aluatul este apoi tăiat („mozzare” înseamnă „tăiat” în italiană) și conservat în saramură (apă sărată).
Dacă o cumpărați ca brânză, cereți-o proaspătă: cu cât este mai proaspătă, cu atât mai bine. În supermarket-uri, o găsim ambalată în mingi de 125 g, dar, de asemenea, și vrac.
Salată Lazio cu mozzarella
<span style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: " open="" sans",="" helvetica,="" arial,="" "liberation="" sans-serif;="" text-indent:="" 70px;="" background-color:="" rgb(103,="" 173,="" 245);"="">
Ingrediente:
o bucată mare de mozzarella
un pumn mare de salată amestecată
10-15 frunze de busuioc
o lingură de iaurt
ulei de măsline, sare
Mod de preparare:
Mărunţesc mozzarella, salata o pun lângă ea, presar cu sare, ulei şi pun pe ea iaurtul şi busuiocul.
Poftă bună!
INTRĂ ÎN CORPSERVIS MARKET!
Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!
Pentru că ești
important PENTRU NOI!
Newsletter
ÎNSCRIE-TE