Salată de andive cu avocado, costiță și nuci

O obsevație generală este, că de multe ori oamenii care vor să slăbească, preferă mai mult preparatele din piept de pui, din cauza fricii de grăsimi. Dar și consumul altor cărni cu conținut mai mare de grăsime este important din când în când, pentru că avem nevoie de grăsimile acestea.
 
Încearcă rețeta asta!
 
4 porții gata în 20 minute
Ingrediente necesare preparării salatei
12 felii costiță afumată, tăiată bucăți
1 ceapă roșie, tăiată julien
250 g andive
2 bucăți avocado, tăiat felii
2 linguri ulei de cocos
2 linguri zeamă de lămâie
75 g nuci, tocate
 
Cum prepari salata de andive
1 Prăjește costița într-un vas neaderent, până când devine crocantă și apoi lasă deoparte. Micșorează flacăra și adaugă ceapa; sotează câteva minute și apoi combină cu costița.
 
2 Porționează frunzele de ndive în platourile de servit și presară avocado, ceapa și costița. Între timp, prepară vinegreta: pune în vasul cald uleiul, zeama de lămâie și nucile și încălzește uniform. Stropește salata cu vinegreta și servește.
Sursa: www.avantaje.ro, foto: 123rf.com
Poftă bună!
Dacă vrei ca anul nou să fie altfel
Merită să participi la o consultație telefonică gratuită
Înscrie-te AICI!

 

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE