Pumpkin soup

 
Ingrediente:
1 buc de dovleac de copt lunguieţ
1-2 căţei de usturoi
200g smântână de cocos
100g de caşcaval mai tare
amestec de piper
nucşoară
frunză de busuioc
 
Mod de preparare:
Dovleacul îl curăţăm, din mijloc scoatem sâmburii, îl mărunţim, condimentăm şi punem la fiert cu apă cât acoperă şi fierbem bine.
După ce se răceşte un pic zdrobim cu mixerul.
Se poate varia cum să mai condimentezi, cu frişcă de cocos, nucşoară sau fără dar se potriveşte cu câteva feliuţe de caşcaval sau seminţe de dovleac şi câteva frunze de busuioc.
Poftă bună!
 
Ai probleme cu greutatea ta?
Ți-e greu să-l ții sub control?
Și îți oferim o consultație gratutită
 

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE