Pulpe cu sos mexican

 
Ingrediente
4 bucăți pulpe de pui întregi
Pentru sos
 
2 bucăți roșii în bulion
1 bucată lămâie
1 bucată cățel usturoi
1 bucată ardei roșu picant
2 lingurițe oțet balsamic
2 linguri ulei de cocos (topit)
1 praf sare
 
Mod preparare
 
1. Pulpele de pui se curăţă bine și, eventual, se mai pârlesc la flacăra aragazului.
Se crestează din loc în loc și se așază pe grătarul bine încins în prealabil.
2. Între timp, se prepară sosul pentru care roșiile se curăţă de pieliţă și se mixează cu usturoiul, ardeiul iute, uleiul, oţetul și sucul de lămâie. Se potrivește de sare.
3. Imediat ce carnea s-a rumenit frumos pe ambele parţi, se scoate de pe grătar si se unge cu sos. Se serveste imediat, cu garnitura la alegere.
Sursă: www.miracole.info
 
Poftă bună!
 
Dorești să-ți schimbi stilul de viață?
Nu știi cum să faci primii pași?

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE