Pui cu spanac în tigaie

Citește mai multe

Ingrediente / 2 porții:

-25 dkg file de piept de pui de

-25 dkg spanac (fraged)

-6 roșii uscate (unse)

-125 g de mozzarella

-Suc de lămâie din jumătate de lămâie

-1 lingură deunt

-2 linguri de ulei de măsline

-sare după gust

-piper negru după gust (proaspăt măcinat)

 

Mod de preparare:

1. Aruncați frunzele de spanac spălate timp de câteva minute în apă sărată clocotită și filtrați. (Scopul: frunzele doar să se scade)

2. Se toacă carnea, se pune sare și piper peste, apoi se prăjesc în unt și uleiul de măsline într-o tigaie încălzită la foc mare.

3. Când puiul este aproape gata, adăugați spanacul și roșiile uscate tăiate în fâșii. Întoarce-l bine, să se încălzească. Dacă este necesar se poate pune și alt condiment.

4. La sfârșit, punem brânza.

5. Când mozzarella se topește, pune-l deoparte de pe foc și strecoară sucul de lămâie pe el. Serviti.

 

Sursă: www.mccormick.com

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE