Prăjitură bounty

Ingrediente:

Pentru pișcot:

  • 8 buc ouă 
  • 60 dkg făină de migdale 
  • 6 dkg îndulcitor  (eritrit, xylit, stevia)
  • un pic de bicarbonat de sodiu 
  • cacao fără zahar (2-3 linguri după gust)

Pentru strat cu cocos:

  • 3 -4 pachete de frișcă de cocos  (un pachet -200 ml. De exemplu -Cocomas)
  • nucă de cocos 1,5 -2 pachete 
  • îndulcitor 

Pentru glazură de ciocolată:

  • aproximativ 120 g unt 
  • îndulcitor 
  • 2 -3 linguri de cacao fără zahăr 

Pregătire:

Pentru pișcot separăm ouăle. Albușul cu jumătate de îndulcitor batem spumă tare, gălbenușurile cu restul de îndulcitor amestecăm pâna se albește. 

Făina de migdale amestecăm cu bicarbonat și cacao. 

Amestecăm finuţ galbenasurile în spumă de albușuri, apoi adăugăm treptat făina amestecată. 

Turnăm în tavă înbelită cu hârtie de copt și coacem în cuptor încălzit la 180 grade.

Pâna piscotul se coace, intr-o cratiță începem să încălzim frișcă de cocos, intre timp adăugăm îndulcitorul după gust și adăugăm nuca de cocos cât să fie cremos. 

Punem la o parte până se coace pișcotul. 

Scoatem pișcotul din cuptor, întoarcem din tavă, îndepărtăm hârtia de copt și aranjăm uniform crema de cocos. 

Lăsăm un pic să se întărească apoi feliem. 

Poftă bună! 

Cum ai putea introduce cu ușurință în viața ta stilul de viață sănătos? 

Doreşti un corp ideal, fără să rabzi de foame, să mănânci bine? 

Completează testul nostru aici!

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE