Piure de cartofi dulci

 
Ingrediente:
1 cartof dulce de mărime medie
1 linguriță de unt
1 linguriță de cardamon (opțional)
 
Mod de preparare: 
Se spală cartoful bine sub jet de apă și apoi se taie în bucăți. Se pune la fiert în apă rece la aburi. Poate fi și copt.
Apoi, se curăță de coajă și se pune într-un vas suficient de încăpător. Se pisează fie cu furculița, fie cu un blender vertical.
Se adaugă untul și cardamonul, dacă este folosit. Se amestecă bine. Se mai poate adăuga apa, dacă piureul este prea gros.
 
 

 

Știți ce puteți face pentru a vă îmbunătăți calitatea propriei vieți şi cum puteți să susțineți, efectiv, funcționarea corpului? În urma a mai multor ani de cercetare şi a experienţei mele de trei ani, obţinută după lansarea programului Corpservis, am decis să scriu această carte cu scopul de a pune la dispoziţia cititorilor cunoştinţele de bază în ceea ce priveşte calitatea vieții și schimbarea stilului de viaţă.Conținutul cărții este informativ; utilizarea informațiilor conținute în acest document nu înlocuiește asistența medicală profesională! Scopul acestei cărți este de a extinde orizonturile cititorului asupra problemelor legate de schimbarea stilului de viață.” – Szabados Pál

 COMANDĂ CARTE

PENTRU O VIAȚĂ ECHILIBRATĂ

ȘI UN CORP SĂNĂTOS!

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE