Piept de pui cu garnitură dulce

Ingrediente:
  • 1 conopidă – desfăcută în buchete sau conopidă congelată
  • 5-6 bucăti de morcovi
  • o mână de ananas taiată în cuburi micuțe
  • 6 felii subțiri de piept de pui
  • 6 felii subțiri de slănină
  • 1 lingură de untură de cocos
Preparare:
 
Într-o tava de cuptor mai mica adaugăm prima data untura de cocos, urmează buchetele de conopidă, morcovii tăiati in bucăti mai mari și bucățelele de ananas. Adăugăm sare și piper.
Feliile de piept de pui se asesonează pe ambele părți cu sare și piper, după gust se pot folosi și alte condimente.
Feliile de piept de pui se așează peste patul de legume, se toarnă 1 dl. de apă sub ele și se așează în cuptor la temperatură medie.
După ce feliile de piept de pui s-au fript ușor, adăugăm peste ele feliile de slănină și lăsăm păna totul s-a rumenit frumos.
 
 
 
 
Îți mulțumim dragă Zsuzsa Fónyad pentru rețeta delicioasă!
 
Poftă bună!
 
 

Știți ce puteți face pentru a vă îmbunătăți calitatea propriei vieți şi cum puteți să susțineți, efectiv, funcționarea corpului? În urma a mai multor ani de cercetare şi a experienţei mele de trei ani, obţinută după lansarea programului Corpservis, am decis să scriu această carte cu scopul de a pune la dispoziţia cititorilor cunoştinţele de bază în ceea ce priveşte calitatea vieții și schimbarea stilului de viaţă.Conținutul cărții este informativ; utilizarea informațiilor conținute în acest document nu înlocuiește asistența medicală profesională! Scopul acestei cărți este de a extinde orizonturile cititorului asupra problemelor legate de schimbarea stilului de viață.” – Szabados Pál

 COMANDĂ CARTE

PENTRU O VIAȚĂ ECHILIBRATĂ

ȘI UN CORP SĂNĂTOS!

 

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE