Parfait cu zmeură

Zmeura poate fi un ingredient minunat, când vine vorba de desert. Însă, dacă o combinăm, cu zahăr sau făina albă, proprietățile ei nu își fac efectul...Tocmai din această cauză, ți-am adus următoarea rețetă.
INGREDIENTE
  •  1 cana zmeură
  •  1 cana coacăze
  •  2 lingurițe esență vanilie
  •  15 ml lapte vegetal (cocos, migdale sau ovăz)
  •  3 gălbenuşuri de ouă
  •  150 g eritrit (Îl poți comanda aici!)
  •  500 g frişcă vegetală
MOD DE PREPARARE
  1. Se freacă gălbenuşurile cu îndulcitorul şi esența de vanilie, se adaugă treptat laptele şi se pune totul la fiert în bain-marie, bătând cu telul încontinuu, până se îngroaşă. Apoi se lasă la răcit.
    2. Se încorporează după ce e rece frişca şi fructele zdrobite şi se toarnă totul într-o tavă de cozonac tapetată cu folie transparentă. Se pune apoi vasul la congelator cam 3 ore, până îngheaţă.
    3. Îngheţata se serveşte decorată cu fructe şi cu un sos de fructe de pădure fără zahăr.
Poftă bună!
Vrei să renunți la zahăr? Știi că nu-ți face bine, dar nu poți renunța la el? 

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE