Pâine cu banane

Ingrediente:
3 banane bine coapte
3 ouă mici (sau 2 mari)
3 linguri  xilit sau alt îndulcitor după gust
4 linguri de ulei de cocos (topit)
4 linguri de faina de cocos
2 linguri de faina de tărâțe de psyllium
1 linguiță de extract de vanilie
1 linguiță de bicarbonat de sodiu
scorțișoară după gust
sare
un pumn de picături de ciocolată / stafide
un pumn de fulgi de cocos
 
Preparare:
1. Încălzim cuptorul la 175 grade și punem folie de copt într-o tavă de chec.
2. Amestecăm albușul ouălor cu puțină sare și îl mixăm până devine spumoasă.
3. Fcem piure din banane  și adăugăm gălbenușul, uleiul de cocos, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu și îndulcitorul, amestecându-le bine.
4. Adaugăm făina de cocos și tărâța de grâu, apoi punem și albușul cu picăturile de ciocolată în aluat.
5.  Amestecăm bine, apoi aranjăm puțin aluatul în tava pregătită.
6. Presărăm fulgii de cocos în tavă. Gătim la 175 grade timp de 30-40 minute. (E gata când partea din exterior devine crocantă )
7. După ce e gata, scoatem pâinea din tavă și așteptăm să se răcească înainte să-l feliăm. 
 
Vrei să știi ce merită să mănânci
ca să te simți și să arăți bine
Și participă la o consultație gratuită.

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE