Omleta cu șuncă și cașcaval

 

Cum faci omleta cu șuncă și cașcaval?

Ingrediente:

4 ouă,

40 g șuncă,

40 g cașcaval,

40 g ulei de cocos,

sare, piper, câteva fire de arpagic verde (chivas).

 

Prepare:

se sparg ouăle și se bat într-un bol cu sare și piper. Când au început să facă spumă, se adaugă șunca tăiată cubulețe. Se încinge o tigaie neaderentă cu ulei de măsline. Se toarnă compoziția, uniform, în tigaie. Se reduce focul la minim pentru a se găti încet, fără să se ardă. Se servește fierbinte cu cașcaval ras și frunzele de arpagic tăiate cu foarfeca.

Sursa: www.libertatea.ro/lifestyle 

 

Știți ce puteți face pentru a vă îmbunătăți calitatea propriei vieți şi cum puteți să susțineți, efectiv, funcționarea corpului? În urma a mai multor ani de cercetare şi a experienţei mele de trei ani, obţinută după lansarea programului Corpservis, am decis să scriu această carte cu scopul de a pune la dispoziţia cititorilor cunoştinţele de bază în ceea ce priveşte calitatea vieții și schimbarea stilului de viaţă.Conținutul cărții este informativ; utilizarea informațiilor conținute în acest document nu înlocuiește asistența medicală profesională! Scopul acestei cărți este de a extinde orizonturile cititorului asupra problemelor legate de schimbarea stilului de viață.” – Szabados Pál

 COMANDĂ CARTE

PENTRU O VIAȚĂ ECHILIBRATĂ

ȘI UN CORP SĂNĂTOS!


 

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE