Napi la cuptor

Ingrediente 
500 g napi
50 ml ulei de cocos topit
1 cățel usturoi
20 g rozmarin
15 g boia dulce
sare și piper după gust
Mod de preparare
Napii la cuptor sunt o garnitură foarte gustoasă alături de carne, dar și un fel principal perfect pentru persoanele care urmează un regim vegetarian.
1 Napii se spală bine și se taie.
Usturoiul se pisează.Uleiul se amestecă cu usturoiul, rozmarinul, praful de boia, sarea și piperul. Napii tăiați se pun în amestecul de ulei și se lasă la marinat o oră. Cuptorul se încinge la 180 de grade Celsius. Napii se așază pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și se bagă la cuptor. Se lasă la cuptor până se rumenesc, aproximativ jumătate de oră.
Napii se servesc calzi, ca atare, sau ca garnitură lângă carnea de pui sau carnea de vită.
 
Sursă: www.miracole.info
 
Poftă bună!
 
Vrei să înveți să prepari mâncărurile într-un mod mai sănătos?
Vrei să ai grijă de sănătatea ta?

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE