Mousse de ciocolata cu lapte de cocos si curmale

Nu numai ca te vei bucura de gustul deosebit, ci vei beneficia si de toate proprietatile ei, gratie unui preparat fara zahar.

Iata care sunt ingredientele de care ai nevoie:

- 400 ml de lapte de cocos;

- 5 linguri de cacao;

- 18 curmale uscate;

- esenta de vanilie dupa gust.

Modalitatea de preparare este urmatoarea:

In prealabil, laptele de cocos trebuie tinut in frigider cel putin o noapte, pentru a se solidifica si a se decanta. A doua zi, scurge cu atentie lichidul, astfel incat sa ramai cu partea solida. Cata vreme te ocupi de laptele de cocos, tine curmalele in apa calduta, pentru a le putea desface mai usor si a le scoate samburele. Cu ajutorul unui blender, amesteca laptele de cocos si curmalele, pana cand obtii o pasta omogena. Adauga, apoi, pudra de cacao si esenta de vanilie, amestecandu-le in continuare, astfel incat produsul final sa fie o spuma aerata. Imparte desertul in portii si lasa-le pe acestea la rece vreme de cel putin doua ore.

Sursa: www.divahair.ro

Pofta buna!



Schimbă-ţi stilul de viaţă treptat şi fără efort!

 

 

 

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE