Midii în sos de țelină

 

Ingrediente

1 kg de midii
1 ceapă
1 ceapă verde
1 tulpină de țelină
1-2 frunză de țelină
1 cățel de usturoi
1 linguriță de sare
1 unt
 
Timp de preparare 30 de minute.
 
Preparare
 
Curățați bine midiile: tot ce trebuie să faceți este să ă indepărtați filamentele care ies din partea laterală a midiilor.
 
Într-o oală, puneți unt. Sotați ceapa tocată, tulpina de țelina tăiată în bucăți mici, usturoiul zdrobit. Când ceapa devine translucidă, se adaugă sarea și midiile. Acoperiți vasul și gătiți timp de 10 minute.
Adaugați frunzele de țelină tocate și amestecați. Luați de pe foc.
 
Se pot servi cu legume grill sau cu cartofi dulci la cuptor.
Poftă bună!
 
Rețeta preparată de Vincze Csilla, Consultant Corpservis.
 
    
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cum ai putea introduce cu ușurință în viața ta stilul de viață sănătos? 

Doreşti un corp ideal, fără să rabzi de foame, să mănânci bine? 

COMPLETEAZĂ TESTUL NOSTRU AICI!

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE