Gāluste din mei fārā zahār, fārā gluten - foarte gustoase

Găluștele au un gust aparte, la care nu trebuie să renunți nici dacă vrei să ai grijă de silueta ta.
 
Mod de preparere:
 
În 500 ml apā punem la fiert 4 pumni de mei (trebuie spālat si punem în apā doar când apa fierbe). Lāsām pe foc mic pânā când se umflā, dupā aceea punem la rācit. 
Dupā rācire: punem putin sare cu vârful degetelor, 
2 linguri de xilitol, 
un pic de vanilie, 
8 picāturi de lāmâie DoTerra, 
125 ml iaurt natur, 
4 linguri de nucā de cocos.
Formām gāluste cu ajutorul unei linguri si punem în interior un sfert de cāpsunā sau o cireasā (fārā sâmbure)
 
150 gr migdale mācinat punem la prājit într-o lingurā de ulei de cocos (aratā ca pesmetul). Când s-a rācit, le învârtim gālustele în acesta. 

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE