Dovleac de copt cu mozzarella

Dovleac copt – o rețetă simplă și gustoasă ce poate fi pregătită pentru gustarea dintre mese, aperitiv sau chiar garnitură! Este sezonul dovleacului așa că mai jos te învățăm pas cu pas cum să faci o rețetă cu dovleac copt
 
Ingrediente:
-1 buc de dovleac de copt
-2 pumni de nucă
-2 pumni de semințe de dovleac
-o buc de mozzarella
-frunză de busuioc proaspăt
-ulei de măsline
-rozmarin uscat, sare
 
Mod de preparare:
Dovleacul curățat și mărunțit se pune într-un vas, condimentăm cu sare, rozmarin, ulei de măsline, adaugăm nucă și semințele de dovleac.
Într-o tavă punem hărtie de copt.
Compoziția o aranjăm in tavă uniform și în cuptorul încălzit la 180 grade se ține până se înmoaie.
Se poate pregăti și fără nucă și semințe.
Se poate condimenta și cu alte condimente după gust: oregano, busuioc. Se servește cu mozzarella.
 
Pofta bună!
 

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE