Abonează-te
la newsletter!
Conopidă cu parmezan la cuptor
1 conopida;
sare si piper negru, proaspat macinat;
2 linguri otet balsamic;
2 linguri ulei de masline;
200g parmezan ras;
1 lingura de maghiran uscar;
Mod de preparare conopida cu parmezan la cuptor:
2. Pune buchetelele de conopida intr-un vas, adauga uleiul de masline, piperul, sarea si maghiranul.
3. Asaza buchetelele de conopida pe o tava tapetata cu hartie pentru copt si lasa-le sa se coaca timp de 15-20 de minute. Indeparteaza tava, apoi adauga otetul balsamic si parmezanul. Reintrodu tava la cuptor.
In 5-10 minute ar trebui sa fie gata. Pofta mare!
http://www.topfitness.ro/
„Știți ce puteți face pentru a vă îmbunătăți calitatea propriei vieți şi cum puteți să susțineți, efectiv, funcționarea corpului? În urma a mai multor ani de cercetare şi a experienţei mele de trei ani, obţinută după lansarea programului Corpservis, am decis să scriu această carte cu scopul de a pune la dispoziţia cititorilor cunoştinţele de bază în ceea ce priveşte calitatea vieții și schimbarea stilului de viaţă.Conținutul cărții este informativ; utilizarea informațiilor conținute în acest document nu înlocuiește asistența medicală profesională! Scopul acestei cărți este de a extinde orizonturile cititorului asupra problemelor legate de schimbarea stilului de viață.” – Szabados Pál
COMANDĂ CARTE
PENTRU O VIAȚĂ ECHILIBRATĂ
ȘI UN CORP SĂNĂTOS!
Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!
Pentru că ești
important PENTRU NOI!