Brioșă cu bacon

Bacon este un cuvânt englezesc ce denumește un anumit tip de carne de porc, obținută în urma îngrășării porcilor după un sistem specific de hrană (mai ales cu nutreț bogat în proteine) și a unei prelucrări speciale.
Acest tip de carne se evidențiază prin calități gustative și nutritive superioare. Azi vreau să-ți prezint mod de preparare mai special pentru bacon.
Ingrediente:
-2 pachete de bacon de 200g feliate
-1 piept de pui
-100-120g de cașcaval
-1 buc de ardei (capia sau ardei simplu)
-3-4 frunze de varză nap (sau spanac)
-sare,piper după gust,frunză de pătrunjel verde
 
Pregatire:
Feliile de bacon se taie în două și se aranjează în formă de brioșe, astfel încât marginile să rămână orientate în jos (pentru a le putea împacheta). Restul ingredienteleor se taie mărunt, se pun într-un vas și se condimentează. Compoziția obținută se aranjează în formele de brioșă apoi se acoperă cu baconul. 
Se pune în cuptorul încălzit în prealabil la 180-200 grade.
 
Poftă bună!
Pentru mai multe rețete poți vizita site-ul nostru AICI!
Dorești o consultație gratuită?
Completează testul de înscriere AICI!

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE