Baton keto!

Un desert raw vegan, paleo și care nu iți va lua mult timp pentru preparare este acest baton care folosește o sumedenie de semințe:

200 grame de mix de fulgi de ovăz, orz și fructe uscate sau nuci
50 grame de nuci
50 g de semințe mixte (floarea soarelui, in, dovleac, susan, etc.)
150 g chipsuri de ciocolată
50 g îndulcitorul dorit (stevia sau eritrit)
25 ml ulei de cocos
100 g unt de arahide. 
 
Într-un bol amesteci ingredientele uscate (semințe și cereale). 
Într-un recipient sigur pentru cuptorul cu microunde, sau în tigaie, amesteci chipsurile de ciocolată (poți folosi și ciocolată neagră, daca dorești, sau un alt inlocuitor similar, fara zaharuri) cu îndulcitorul, uleiul de cocos și untul, încălzindu-le până se topesc. 
 
Pui mixul umed peste cel uscat și amesteci bine, folosind o furculiță, până obții un rezultat omogen. 
 
Întinzi “aluatul” într-o tavă, într-un strat drept, și îl introduci în frigider pentru minimum 30 de minute, dupa care îl porționezi (iți vor ieși 20 de batoane mici). Pentru că nu folosești făină, ouă, lapte sau alte perisabile, poate rezista, în frigider, până la o lună, și în congelator până la 3 luni. 
Sursă: bucatariaioanei.ro
 
În urma a mai multor ani de cercetare şi a experienţei anilor trecuți, obţinută după lansarea programului Corpservis, am decis să scriu această carte cu scopul de a pune la dispoziţia cititorilor cunoştinţele de bază în ceea ce priveşte calitatea vieții și schimbarea stilului de viaţă.
 
Conținutul cărții este informativ; utilizarea informațiilor con ținute în acest document nu înlocuiește asistența medicală profesională! Scopul acestei cărți este de a extinde orizonturile cititorului asupra problemelor legate de schimbarea stilului de viață.
 
Informațiile furnizate aici nu pot fi utilizate pentru a trata sau preveni simptome fizice anormale, boli sau probleme de sănătate!
Nici scriitorul, nici editorul cărții nu face promisiuni cu privire la beneficiile aplicării cunoștințelor disponibile aici! Folosirea conținutului cărții rămâne responsabilitatea cititorului.
 
Unele capitole ale cărții descriu subiecte de bază cum ar fi: echilibrul dinamic al corpului, problemele de digestie, importanța exercițiilor fizice regulate și a somnului.
 
Informațiile de pe paginile cărții oferă, de asemenea, detalii despre procesele hormonale de bază care au loc în cadrul organismului și despre cum se poate îmbunătăţi starea generală a corpului.
 

 

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE