Misiunea noastră

 

 

Bine ați venit pe site-ul Corpservis!

Din copilărie am un vis, să realizez ceva de durată.  Întotdeauna am știut că vocația mea este să ajut oamenii! De aceea am ales să fiu medic. Simt că pot ajuta mai mult de când am devenit  specialist  în schimbarea stilului de viață. De fiecare dată când reușesc să îmbunătățesc bunăstarea cuiva, să îl aduc într-o stare mai bună, atunci se schimbă în bine viața unei întregi familii. Prin strălucirea ochilor fericiți și recunoscători se întruchipează în realitate câte o bucățică a visurilor. Pe drumul în care ne îndreptăm spre o stare mai bună, putem găsi, citi date neechivoce, sunt multe labrinturi. De aceea sunt necesare escaladările pe cărare, ca să ajungem în siguranță și rapid pe vârf. Eu gândesc că OMUL însuși îndeplinește  o VALOARE prin munca sa bine săvârșită, indiferent că ești casnică, student, profesor, angajat sau antreprenor. 

Sper că citind și aplicând cele scrise, devii  un om mai valoros pentru societate, pentru  familie și pentru tine însuți.

Cu dragoste și respect

Dr. Suba Réka

 


Îți place să ajuți oamenii? Ești bucuros când vezi o persoană care se simte mai bine din cauza cunoștințelor și sfaturilor tale? E mai fericit și, cel mai important, mai sănătos?

Cred că răspunsul tău este : da.

Este plăcut și pentru minde, de aceea am ales această profesie.

 Misiunea mea este să ajut cât mai mulți oameni. Majoritatea zilei o petrec în preajma oamenilor, colegilor. Îi educ să comunice mai bine, să lucreze mai eficient. Dacă ești sănătos, poți fi mult mai eficient. De aceea am decis, împreună cu partenera mea, să găsim soluția pentru a-i sprijini pe oameni.  

Așa am, dat peste technologia Corpservis, care se ocupă cu schimbarea stilului de viață, sau mai bine zis cu rehaboilitarea stilului de viață a oamenilor. Am încercat această technologie și am avut rezultate foarte bune. Mi-a schimbat total stilul de viață și am primit un corp nou plin de vitalitate. Am slăbit 9 kilograme, părul mi-a devenit mai des, și mi s-au întărit unghiile. Problemele de digestie au dispărut, dorm mult mai bine, sunt energic, pot lucra mult mai eficient și mult mai mult.

Am observat că acest lucru este important pentru oameni. Să poată muncii mult și cu eficiență și să petreacă mult timp cu familia. Eu trăiesc de aproape 5 ani în acest stil, pe care l-am învățat prin acest program. Am decis să dau mai departe și altor oameni acest ajutor. Am devenit specialist în domeniu. Cu ajutorul informațiilor pe care le-am acumulat și experiențelor pe care le-am avut, pot ajuta cu mult mai mult succes persoanele care doresc să își schimbe stilul de viață. Cu soția mea te putem ajuta.

De ce am putea lucra bine și eficient împreună? Pentru că știu foarte bine să motivez oamenii. Deci te pot ajuta și pe tine!

La sfârșitul programului  vei știi cum funcționează corpul tău, cum reacționează la anumite alimente și vei fi capabil să-l  tratezi corespunzător și independent.

Înscrie-te la o consultație gratuită și colegele mele îți vor prezenta cu răbdare și pricepere programul.

Îți doresc o viață plină de fericire și cu sănătate, pentru că o viața avem, să o trăim cu plăcere! 


 

Scopul nostru este de a răspândi tehnologia Corpservis în România și apoi în întreaga Europă. Acest lucru va contribui la crearea unei societăți, în care organismul uman își recapătă starea sa optimă. O societate care este conștientă în ceea ce privește funcționarea organismului, iar datele lor sunt adevărate.

Acești oameni sunt capabili să controleze conștient propriile obiceiuri alimentare și stilul de viață, nu trebuie să se ocupe cu problemele fizice, sunt mai deschiși, mult mai atenți și își pot purta de grijă.

Prin urmare, trăiesc o viață mai fericită, indeplinită, în care văd un viitor frumos.

Din propria experiență, am ajuns la  concluzia că această tehnologie trebuie arătată tuturor. Folosesc zilnic Tehnologia Corpservis şi a devenit o parte din viața mea.

Niciodată nu spunem oamenilor ce să creadă despre corpul lor, despre stilul de viață, îi lăsăm să cunoască drumul cel bun pe baza experiențelor. Îi educăm și îi lăsăm să își dea seama singuri de aceste lucruri. Acesta este momentul în care crearea va fi capacitatea lor. Nu vor acționa doar pentru că cineva le-a spus asta, vor acționa pentru că vor ști că e bine pentru ei. O diferență uriașă!

Încearcă! Funcționează și în cazul tău!

 

Suba Loránd şi Dr. Suba Réka

Proprietar Franchise, Administrator / Trainer şi Consultant Corpservis

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE