Intenția ta

„Tehnologia noastră și intenția ta!”Corpservis

Sunt persoane care fără ajutor și cu tehnologii limitate au avut totuşi rezultate bune. Acest lucru se obţine prin eforturi mari. Pofte pentru carbohidrați? Cine are experiență știe că nu sunt constrângeri fizice ușor de învins.

Rezultatele bune sunt relative, deoarece de cele mai multe ori se ia în considerare cât slăbim și cât de repede. Când slăbim rapid, pielea nu poate ține pașii cu noi. Din alimentație ne lipsesc acele componenete esențiale precum grăsimea, care de fapt nu îngrașă, ci este indispensabilă pentru funcționarea optimă a organismului.

Un corp ideal nu este de ajuns ca pe dinafară să fie ok, ci este important să poată executa toate funcțiile. Corpul ideal trebuie să funcționeze și să arate bine, producând valori ideale atât în interior cât şi în exterior. Kilogramele, nivelul de energie, funcționarea optimă, digestia, pielea netedă și hidratată, mușchi elastici. Pur și simplu este caracterizat de cea mai bună stare fizică în conformitate cu vârstă.

Asa putem diferenția tehnologia noastră cu dietele de pe piață! Corpul ideal este o stare îndelungată, ușor de întreținut.

 

Rolul consultantului

CONSULTANT + TU > PROBLEMĂ!

Aceasta este o cale sigură către succes. Am încercat nenumărate combinații pentru a face programul Corpservis ușor de aplicat. Din toate acestea, unul singur s-a remarcat și a adus cele mai multe succese: acela în care consultantul a lucrat împreună cu clientul.

 Consultanții tehnologiei Corpservis vă ajută ca fiecare dintre voi să găsească cea mai potrivită cale, putem spune că vă ajută să găsiţi manualul de instrucțiuni pentru corpul dumneavoastră. Consultanții oferă accesorii şi recomandări clienților, cu ajutorul cărora vor avea experiențe și vor rezolva cu ușurință problemele sau dificultățile apărute pe parcursul programului. Ţinând încontinuu mâna clienților, aceştia parcurg tehnologia Corpservis.

Schimbările rapide ne încurajează să parcurgem cu viteză drumul spre corpul ideal. Pentru acest lucru nu folosim suplimente nutritive sau alte produse. Este vorba despre cooperare între consultant și client, acest lucru produce rezultatele dorite.

 


„Sigur că știu, nu aș fi reușit singur, asta confirmă și dietele ținute până acum.  Aș dori să-ți mulțumesc pentru ajutorul, sugestiile şi cuvintele încurajatoare.”


 

Mănâncă să slăbești!

Alimentația naturală și reală nu aduce kilograme în plus. Și nu vorbim despre cantități! Sute de clienți dovedesc că au reușit să slăbească fără a se înfometa şi fără a limita cantitatea alimentelor.

După slăbirea kilogramelor nedorite corpul începe să-şi mențină greutatea și forma ideală. Este foarte important să menționăm că starea fizică ideală a corpului nu este acelaşi lucru cu corpul ideal. Forma este doar o caracteristică, pe lângă celelelte care se reglează pe parcursul programului sau chiar după. Mulți dintre clienți au mâncat până la saturaţie şi totuși au slăbit.

 


„Omuciderile cuprind un procent de 0,8% în decesul populației, în schimb alimentația 60%. Totuși, nimeni nu vorbește despre asta.”Jamie Oliver


 

Noi știm că de multe ori problemele legate de greutate pornesc dorința de a ne schimba stilul de viață. Oamenii merg mult mai departe și mulți dintre ei tolerează acele simptome care nu au nici o legătură cu caracteristicile fizice. De ce?

Nu dorim să aflăm acest lucru. Dorim însă să aducem la cunoștință că există o tehnologie cu ajutorul căreia clienții noștri au putut remedia acele simptome interne și externe, care au apărut din cauza alimentației nesănătoase de-a lungul anilor.

Când corpul nu mai poate tolera, nu produce simptome ci grupuri de simptome numite „boli” .

Noi nu vindecăm şi de aceea lăsăm pe seama medicilor tratarea bolilor! Noi ajutăm în porevenirea şi restaurarea stărilor de bine.

 

Motivația

  • Care este acel lucru care te motivează cel mai tare în legătură cu starea ta fizică?
  • Ţi-ai dori să dormi mai bine?
  • Ţi-ai dori un aspect fizic plăcut pe timpul verii și menținerea acestuia în așa fel încât să nu fie nevoie să ții o dietă?
  • Ai avea nevoie de mai multă energie?
  • Ai avea nevoie de mai multă energie?
  • Te-ai săturat să fii controlat de corpul tău şi nu invers?
  • Ai nevoie de ajutor şi de mai multe cunoștințe pe baza cărora să poți avea un stil de viață în care să te simți bine în pielea ta?

Tu sigur știi unde ai nevoie de schimbare.

 


„ Nu mai simt oboseala copleșitoare, sunt bucuroasă şi cu chef de viață. Am gânduri mari, îmi planific viitorul! Am încredere în mine! Mă simt bine, de o mie de ori mai bine decât m-am simţit în ultimii 5 ani!”

 

Pentru a te putea ajuta, vino și înscrie-te la consultația gratuită! Te așteptăm cu drag! 
Ce ai putea să pierzi?


 

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE