Curs online

Curs online Cheia pentru corp
 
 
Acest curs s-a născut în urma experiențelor persoanelor care au dus la bun sfârşit programul Corpservis, cu scopul ca cei care-l urmează să primească informațiile necesare, cu ajutorul cărora să poată porni pe calea formării unei stări fizice bune.
 
Cum funcţionează corpul uman? 
 
De ce se strică?
 
Ce să mâncăm și ce nu?
 
La ce fel de hrană avem nevoie?
 
De asemenea putem afla cum se poate restabili flora intestinală, care sunt obiceiurile rele dăunătoare bunăstării noastre fizice și date esențiale despre hormoni.
Sarcini și sugestii practice, care ajută la obținerea unei stări fizice mai bune. Întrebările de verificare la finalul lecțiilor ajută ca participantul să-și dea seama modul în care trebuie să-și trateze corpul, cum să se ocupe cu el.
 
Un consilier profesionist de al nostru ajută prin răspunderea oricărei întrebări pe parcurs.
 
Cursul nu înlocuiește programul Corpservis, în timp ce creşte gradul de conștientizare participantului asupra corpului său. Măcar atât toată lumea trebuie să cunoască despre corp și modul în care funcţionează, pentru a porni pe drumul către starea fizică optimă.
 
Timpul cursului este determinat de student, care primește următoarea lecţie după ce i se aprobează răspunsurile transmise.
 
Scopul nostru este să vă ajutăm să navigați acest subiect cu ajutorul datelor utile primite!
 

„Mai mult, în locul unelor produse cumpăr altele și acelea sunt chiar mai mult pe placul copiilor mei. E un succes că și ei se hrănesc sănătos.”

 
Cursul prezintă în 10 piese teme de bază precum nutrienții, echilibrul dinamic al corpului, importanța somnului,  creșterea abilității de tolerare a stresului, oarecum procesele hormonale ce au loc în organism, iar modul în care putem crește responsabilitatea personală față de noi înșine.
 
Care este relația dintre cunoștință și experiență?
Nevoile de bază ale corpului
La ce se străduiește corpul?
Despre „obiceiurile rele”
Ce și cât să mâncăm?
Secretul bunăstării fizice
Despre sănătatea florei intestinale
Hormonii în esență
Ce este curba calităţii de viață, cum o putem influenţa?
 
Pentru a parcurge cursul trebuie să vă înregistrați pe pagina REGISTRARE LA CURSUL ONLINE , care poate fi selectată din meniul de sus. După înregistrare, lecţiile cursului pot fi accesate prin ÎNSCRIERE  pe partea stânga a ecranului.
Taxa de curs  trebuie achitat la numărul de cont trimis prin email la adresa data la înregistrare. Peste câteva zile după sosirea baniilor, plătitorul primește acces la lecţii.
 
Taxa cursului este de 120 Ron.
Pentru o înțelegere mai bună vă recomandăm pe lângă curs și carte Cheie pentru corp, de Szabados Pal.
 
                                                                           
 
La comandarea cursului împreună cu cartea acum vă oferim o reducere, prețul pachetului este 150 Ron.
 

Vă dorim studiere plăcută, și o schimbare de viață cu succes! 
Poți aplica la curs aici!

 
 
Câștiguri de la absolvenții cursului:
“Am primit confirmare și încurajare pentru a folosi cunoștințele mele despre funcționarea corectă a corpului. Am aflat și alte detalii și informații utile pe care le-am pus în aplicare imediat.” T.I.
“Nimic nu a fost impus asupra mea. Am răspuns la întrebări când mi-a dat voie timpul. Am putut reciti materialul de mai multe ori. Am avut câștiguri, mai ales la partea conștiinței de sine.” D.A.
“Concizia și claritatea mi-a plăcut.” Cs. Z.
“Am început să acord atenție, să mă culc și să mă trezesc atunci când organismul îmi indică și s-a dovedit a fi foarte eficient. Am avut mai multe câștiguri în timpul cursului: am realizat ce gust plăcut au unele legume crude. Pur și simplu nici nu am încercat să mănânc gulie. Sunt mult mai relaxat cu 5-6 ore decât cu 9-10 ore înainte. Pe bune. Este surprinzător faptul că nu mă trezesc ca cineva care a fost bătut la moarte. Îmi vine să mănânc pe timpul după amiezii mult mai rar și dacă mi se face foame, știu exact și instantaneu de ce! De fapt știu și cum să o alin. Însă, deoarece prânzurile alese sunt mult mai hrănitoare, rareori se întâmplă acest lucru. Cantitatea informației, am simțit, că e foarte-foarte utilő și primesc o mulțime de cunoștințe. A fost peste așteptări, ceea ce întotdeauna este un sentiment bun. T.R.
“Am înțeles ce sunt carbohidrații, proteinele etc. Și ce efect au acestea asupra corpului.” I.P.
 “Categoric mi-a dat încredere în legătură cu calea mea proprie. Mi-a menținut interesul și așteptam cu entuziasm următoarea lecție.” Sz. G.
 “Am primit o mulțime de date. Inclusiv unele pe care le-am știut deja, dar informațiile primite mi-au confirmat-o. Mișcare, mișcarea e foarte importantă. Am știut acest lucru până acum, dar din datele primite am realizat că acestea nu este numai important, ci are o importanță vitală. În primă parte este un succes pentru mine și faptul că verific ce cumpăr și ce ingrediente conține. De fapt, cumpăr alte produse în locul unora, și aceștia sunt mai mult pe placul copiilor mei. E un succes că și ei se hrănesc mai sănătos. Mai departe voi fi mult mai atent la alimentarea mea și soția mea a devenit mult mai atentă, deci încercăm împreună să schimbăm stilul nostru de viață. Deja simțim că după unele mâncăruri nu ne umplem complet, dormim mai bine și avem mai multă energie.” K.G.
“Dragă Pal Szabados!
De asemenea, vă felicit pentru întocmirea materialelor. Cunoștințele mi sau completat cu multe lucruri. În plus și atât este stimulator și te pune pe gânduri. Îmi pot imagina cât de eficient este sistemul de consultare! Cu siguranță voi schimba mai multe lucruri și numai o mică parte este atingerea greutății ideale. Deci mulțumesc! Vă salut.” K.K.
 

Și tu dorești astfel de câștiguri? Absolvă cursul Cheia pentru Corp!
Aici te poți înregistra la curs!  
 
 

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE