Care sunt diferențele dintre suplimentele lichide și cele sub formă de capsule?

 

Astăzi, suplimentele se regăsesc sub o mulțime de forme, de la capsule standard, tablete sau gume masticabile până la suplimente lichide. Asupra celor lichide ne vom îndrepta atenția în rândurile următoare. Acestea fac parte din cea mai nouă generație de suplimente, care a revoluționat modul în care nutrienții sunt absorbiți de organism.
 
 
Suplimentele sub formă lichidă pot fi asemănate cu smoothie-urile, datorită gustului delicios și a stării de bine pe care o conferă, la care se adaugă sporirea energiei și capacitatea de a aproviziona organismul cu substanțe nutritive de calitate. Însă acestea sunt doar câteva beneficii. Iată care sunt celelalte avantaje ale suplimentelor lichide:
 
 
 
1. Sunt foarte ușor de administrat
 
Suplimentele lichide reprezintă alternativa ideală la capsulele sau tabletele voluminoase. Cei mici, persoanele de vârsta a treia, precum și cele care suferă de afecțiuni care le provoacă dificultăți de înghițire, pot opta fără rezerve pentru variantele lichide.
Spre deosebire de pastilele clasice, suplimentele lichide sunt concepute pentru a fi ușor de înghițit – nu este necesar nici măcar un pahar cu apă!
 
 
2. Au o absorție rapidă  
 
Cercetătorii din domeniul sănătății au descoperit că organismul absoarbe suplimentele lichide mult mai repede – și cu o rată mai mare – decât pe cele administrate sub formă de pastile. Cu ajutorul suplimentelelor lichide, organismul nu mai consumă timp și resurse pentru a procesa pastilele în vederea digerării, ci te poți bucura aproape instantaneu de beneficiile produsului.
 
 
3. Practice și ușor de transportat  
 
Să recunoaștem: diminețile sunt grele! Sunt zile în care ne considerăm norocoși dacă reușim să ne legăm în timp util șireturile de la pantofi, să nu mai vorbim despre prepararea un mic dejun hrănitor! Suplimentele lichide sunt portabile și se potrivesc unui stil de viață activ, în continuă mișcare. Astfel, ai nutrienții preferați cu tine, oriunde ai merge.
 
 
4. Ușor de digerat și nu pun presiune pe organism
Suplimentele clasice conțin, printre altele, aditivi chimici numiți agenți de legare și folosiți pentru a ține la un loc conținutul pastilelor. Ingredientele obligatorii precum fosfatul dibazic de calciu (DCP) sau celuloza microcristalină (MCC) trec prin corp și nu adaugă niciun fel de valoare nutritivă. Astfel, de fiecare dată când luați o vitamină standard, vă forțați corpul să facă eforturi digestive pe care în mod normal nu ar trebui să le facă.
Suplimentele lichide, pe de altă parte, sunt lipsite de acești agenți chimici de legare, absorbția lor fiind asemănătoare cu modul în care corpul tău absoarbe vitaminele și mineralele din fructe și legume. Datorită culorii și aromei delicioase obținute în mod natural, acestea sunt pe placul organismului tău!
 
 
 
Gama noastră de colagenuri este foarte căutată și apreciată, datorită efectelor garantate asupra frumuseții – prin protejarea pielii, a părului și a unghiilor – precum și asupra sănătății – în special în ceea ce privește durerile articulare, cu multe alte beneficii. De asemenea, îți oferim și Complexuri de Vitamine, Multivitamine și multe alte produse dedicate.
Promovăm cu entuziasm suplimentele lichide, datorită caracterului modern și revoluționar al acestora, dar mai ales datorită gradului de absorbție, net superior comparativ cu suplimentele de altă formă.
Credem cu tărie că frumusețea, sănătatea și grija față de mediul înconjurător merg mână în mână. Prin urmare, lucrăm doar cu materii prime de cea mai bună calitate și utilizăm doar metode de producție durabile în cadrul laboratoarelor noastre.
Îți mulțumim că ai parcurs această scurtă prezentare și ne bucurăm să îți oferim siguranță și calitate!

 

 •  
   
   
   
 •  
 • Super Kids din gama Swedish Nutra® este un Complex de Multivitamine Lichide pentru Copii de Calitate Premium. Este recomandat pentru a fi utilizat zilnic. Datorită formei lichide, absorbția nutrienților este aproape instantă, iar copilul va beneficia imediat de toți cei 28 de nutrienți pe care îi oferă acest produs.
 •  
  Este format din 3 Componente Importante: 12 Vitamine + 10 Minerale + Mix de 6 Verdețuri, Legume și alte Extracte (Super Greens). În lista din josul paginii de prezentare regăsești toate cele 63 ingredientele din compoziția Super Kids
 • Complexul de Multivitamine Lichide pentru Femei este un Supliment de Calitate Premium creat pentru a fi utilizat zilnic. Datorită formei lichide, are o absorbție rapidă și eficientă a nutrienților și îți permite să te bucuri aproape instantaneu de cele 147 ingrediente active din compoiziție.
 •  
  Este compus din 4 Componente Importante: 13 Vitamine + 86 Minerale + 22 Aminoacizi + 20 Verdețuri, Fructe și Legume (Bio Life Blend). În lista din josul paginii de prezentare regăsești toate ingredientele din compoziția Complexului Lichid de Multivitamine pentru Femei.
Multivitaminele Lichide pentru Bărbați se recomandă în special persoanelor care:
- Manifestă Stări Frecvente de Amețeală, Oboseală sau Extenuare
- Trec prin perioade stresante
- Au deficit de Energie
- Practică un sport sau au un stil de viață activ
- Nu reușesc să extragă toți Nutrienții Necesari din Alimentație
- Au o dietă dezechlibrată și săracă în alimente alcaline
- Nu consumă vitamine, minerale sau verdețuri 
 •  

 
"Aș dori ca în schimbarea stilului de viață să nu fie vorba despre o serise de renunțări,
ci, mai degrabă, de o mulțime de posibilități."
 
Dr. Suba Réka - Sprijin pentru schimbarea stilului de viață
 

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE