Un element de bază al organismului!

Ai știut despre colagen că este o proteină ce apare în natură, fiind cea mai răspândită proteină din faună?
 
Colagenul este cel mai important element de bază al organismului, și acoperă aproximativ 30% din proteinele organismului. Colagenul este cea mai importantă proteină structurală şi este în componenta fiecărui țesut conjunctiv, inclusiv pielea, tendoanele, ligamentele, cartilajele și oasele. În principiu, colagenul este puternic și flexibil, fiind ,,adezivul” care leagă toate elementele. Denumirea de colagen este de origine greacă, provine din cuvântul grecesc κόλλα [kolla] ceea ce înseamnă clei.
epres_kollagen
Colagenul cu gust de căpșune sau lămâie din oferta Vitaking conţine colagen Peptan® (colagen din sursă bovină), precum şi o cantitate considerabilă de vitamina C (500 mg/doză) şi zinc (15 mg/doză). Un produs cu gust plăcut de lămâie, îndulcit cu stevie.
Colagenul este de mare importanță pentru buna funcționare a cartilajului, oaselor, articulațiilor și tendoanelor. Are o influență pozitivă privind aspectul părului, unghiilor și a pielii. 
 
Acum colagenul cu gust de lămâie sau căpșune este la promoție!
Intră în Corpservis Market și obțineți lucrurile de care aveți nevoie pentru a schimba stilul de viață dintr-un singur loc! 
 

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE