Sugestii pentru a consuma apă

 

 
Sper că în ultimele săptămână ai reușit să înțelegi importanța consumului de apă și  ai reușit să consumi mai multă apă! În cazul în care ai dificultăți în continuare să bei apă în mod regulat, îmi voi respecta promisiunea și azi voi oferi câteva sfaturi despre cum poți crește cantitatea de apă pe care o consumi.
Iată:
Să ai la tine la locul de muncă 2 litri de apă pe care este  la îndemână și decizi să consumi  până când pleci acasă.
Să începi ziua cu un pahar cu apă!
Să decizi să bei 2 pahare de apă la fiecare masă.
Să decizi să ai în mână un pahar cu apă când te așezi în fața televizorului. Din moment ce trebuie să ții paharul, vei bea apa în scurt timp.
Să decizi să bei un pahar cu apă de fiecare dată când ieși din baie.
Să decizi să bei un pahar mare de apă după fiecare ceașcă de cafea.Pentru ca apa să fie mai plăcută, adaugă puțin oțet de mere nepasteurizat sau suc de lămâie.
Am scris mai  multe sfaturi pentru a te ajuta să alegi dintre acestea ceea ce poți respecta confortabil în viața ta zilnică. Nu este nimic în neregulă dacă ai zile în care nu poți fi atent la acesta. Nu  eșecul trebuie să fie accentuat în acest moment, căciziua următoare începe o nouă zi și, dacă dorești cu adevărat, ai ocazia să bei din nou mai multă apă. Rămâi persistent și succesul nu va lipsi! 
 
Vrei să știi ce rol are apa când încerci să slăbești?
Vrei să știi cum poți să-i dai corpului tău tot ce are nevoie?
Și vei găsi răsunusrile pe care le cauți

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE