Stop! Poți fi în pericol

Cu siguranță ai citit și tu numeroase trucuri de dietă care promit să te ajute să slăbești peste noapte. Din păcate, cele mai comune dintre ele sunt de fapt periculoase pentru sănătate.Vei ști aproape imediat că urmezi o dietă periculoasă, deoarece vei observa semnalele de avertizare pe care ți le trimite întregul corp:
 
Foame extremă:aceste diete sunt adesea restrictive și nu te vei simți niciodată sătul.
 
Căderea părului: Dacă ți se întâmplă acest lucru, înseamnă că îți lipsește vitamina B8 (biotină). În plus, aspectul cenușiu al părului, pielea înroșită, unghiile fragile și durerile musculare sunt, de asemenea, indicii ale faptului că urmezi o dietă periculoasă.
 
Lipsa de energie: Dacă suferi de lipsă de vitamina C și B, metabolismul tău funcționează mai intens, iar acest efort suplimentar duce la apariția oboselii, însoțită de o anumită apatie și somnolență.
 
Cojirea scalpului: Acest lucru poate indica o posibilă lipsă de acizi grași esențiali, cum ar fi omega 3. Aceștia acționează ca lubrifianți în întregul corp.
 
Afecțiuni și răni ale gurii: Prezența recurentă a afecțiunilor și a rănilor bucale poate semnala deficiența de vitamina B12. În acest caz, consumă carne de pasăre de curte, carne roșie și ouă.
 
Tremurături sau amorțeli la nivelul mâinilor și al picioarelor: Acestea indică o lipsă de vitamine din grupul B, cum ar fi folatul (B9). În plus, B6 și B12 sunt legate de probleme la nivelul nervilor periferici, care pot provoca anxietate, depresie și dezechilibre hormonale.
 
Și poate la sfârșitul articolului te întrebi:
Programul Corpservis este o nouă cură de slăbire?
 
Nu. Aplicarea tehnologiei Corpservis oferă o posibilitate de schimbare a stilului de viață al clientului. Scopul dietelor de slăbit este reducerea greutății, a pernelor de grăsime. Principiul inerent este „reducerea greutatea pentru a fi mai sănătos!”.

Din punctul nostru de vedere, aceasta nu este o atitudine corectă în fața acestei probleme, deoarece în primă instanță trebuie îmbunătățită starea generală a persoanei, trebuie sprijinită funcționarea organismului, a cărei consecință este scăderea în greutate. Esența curelor de slăbire este că au o anumită durată.
Regimul alimentar personal și stilul de viață creat cu consultarea Corpservis poate fi păstrat după program pentru toată viața. Respectarea acesteia după consultări rămâne la decizia clientului.
 
E posibilă slăbirea cu programul Corpservis?
Experiența dobândită în timpul serviciului nostru ne arată că starea fizică îmbunătățită vine mână în mână cu funcționarea mai eficientă a corpului, care are ca şi consecință formarea unui stil de viață, vârsta și greutatea corporală ideală. Gradul și viteza acesteia depinde de perseverența clientului și de cât de mult pune în vigoare acele recomandări despre regimul alimentar și stilul de viață pe care le pun la punct cu consultantul.
 
Formarea greutății ideale este un proces lent, deoarece dă corpului posibilitatea de a se adapta la efectele pozitive ale regimului alimentar și stilului de viață personalizat. Nu putem da jos grăsimea abdominală viscerală numai prin mişcare. Pentru a atinge rezultatul dorit este necesară schimbarea regimului alimentar și al stilului de viață.

 

Să-ți schimbi stilul de viață este foarte greu, fără să ai informații corecte la îndemână!
Ai și tu nevoie de sfaturi? Vrei să începi dar nu știi cum? Vrei să ai rezultate pe termen lung?

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE