Secretul succesului nostru!

Aș dori să vă împărtășesc mărturia unui client foarte drag:
 
"Sunt interesată de ani de zile de un stil de viață mai sănătos și am reușit să mă îndrept încet-încet într-o direcție mai sănătoasă... Am renunțat deja la dulciuri, la făinoasele albe, la carnea roșie, la alimentele procesate, la alcool. Am vrut să introduc mai multe alimente crude în dieta mea, dar nu am reușit. Am urmărit activitatea celor de la CorpService înainte, am putut vedea destul de bine elementele de bază, dar s-a dovedit că nu am văzut totul în întregime. Printr-o serie de tratamente și intervenții chirurgicale, kilogramele au început să se strecoare încet și insistent, ceea ce nu mă încânta, și pe deasupra echilibrul meu hormonal era dereglat, cu menopauză precoce și o afecțiune tiroidiană... După 5-6 kg în câteva luni am simțit că am nevoie de ajutor și atunci m-am adresat la CorpService.
 
Am știut de la prima programare că voi începe programul, pentru că aveam nevoie de îndrumare. Cu sfaturile consultantului Dr. Suba Réka am reușit să mă pun pe drumul cel bun, deși aveam deja o mulțime de informații despre un stil de viață sănătos, am dobândit totuși o mulțime de informații noi și am reușit să găsesc și să învăț din greșelile care mă împiedicau să îmi mențin greutatea. Am început programul cu obiective mari, primul meu mare obiectiv a fost acela de a trăi o viață lungă și de calitate, pe care nu o putem evalua după program, de aceea am avut ca obiective scăderea în greutate și creșterea energiei... Am reușit, de asemenea, să introduc exercițiile fizice regulate în viața mea de zi cu zi, făceam exerciții fizice și înainte, doar că trebuia să fiu atent la regularitate.
 
După aproximativ 3 săptămâni am început să simt că am multă energie, iar după muncă aveam destulă energie pentru treburile casnice. Am avut unele probleme în timpul vacanței, pentru că am ieșit din rutina de acasă, dar Réka a venit cu o soluție pentru orice.
 
După o lună, soțul meu a început să urmărească programul, de necrezut, dar a raportat efectele pozitive după numai 2 zile: nu se mai simțea obosit după ce mânca, avea mai multă energie și, în plus, doza de insulină a trebuit să fie redusă, iar kilogramele în plus s-au topit pur și simplu. Am fost încântată când am observat că fiica noastră de 8 ani lua salatele din farfuria noastră și își cerea porția ei. Per total, sunt foarte mulțumit, mi s-a dat cheia schimbării stilului de viață, știu ce trebuie să fac și cum să o fac dacă mă abat de la calea cea bună. Scopul meu este să trăiesc o viață lungă și de calitate, așa că nu există niciun dubiu cu privire la calea pe care o voi alege. Vă mulțumesc pentru această oportunitate!
L.E.
 
Frumos raport, nu? Știți care a fost cea mai de succes campanie a noastră? Faptul că ne-am consultat periodic! Am fost în contact permanent. Această doamnă mi-a indicat imediat dacă nu era sigură de ceva și am putut să o ajut imediat. Oamenii renunță la schimbarea stilului de viață atunci când nu primesc răspunsuri la întrebările lor, când sunt nesiguri și nu există nimeni care să-i ridice și să le arate unde ar putea fi greșeala și cum să o schimbe! Această doamnă a continuat să pună întrebări, să investigheze, să testeze răspunsurile pe care le primea și puteți vedea că a ajuns în punctul în care acum poate trage concluzii și să ia singură decizia corectă!
 
Ca un gând final, vă voi spune ce regretă cel mai mult clienții noștri - pe baza feedback-ului lor. Nu suma pe care au plătit-o pentru program, ci de ce nu au început mai devreme? 
 
Dorința mea pentru voi este ca, dacă simțiți că trebuie să începeți ceva, să nu amânați! Nu va exista niciodată un moment potrivit, întotdeauna poate apărea ceva. Trageți concluziile corecte și luați decizia corectă!
 

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE