Plantă miracol pentru tulburările menstruale, hormonale și nu numai...

Pe măsură ce sosesc zilele mohorâte, m-am gândit să aduc raze de soare în săptămâna ta! M-am gândit că ar merita  să afli despre uleiul plantei luminiță, sau onagru (Oenothera biennis), deoarece s-ar putea să te ajute în anumite teritorii. Ce este această plantă? Cum te poate ajuta? Să vedem!
Este o plantă care crește la 1-1,5 metri. Înflorește din iunie până în septembrie, florile sale sunt mari, de culoare galbenă și se deschid noaptea.
Uleiul obținut din luminiță are efecte pozitive asupra sănătății. Pe lângă industria suplimentelor alimentare, este și o materie primă utilizată în industria frumuseții.
Se găsește în multe cazuri printre ingredientele din cremele de față, loțiunile și cremele datorită efectelor sale pozitive asupra pielii.
Uleiul de luminiță conține acid linoleic esențial și acid gamma-linolenic neesențial (GLA). Organismul nu poate produce acizi grași esențiali. Acesta este motivul pentru care trebuie asigurat dintr-o sursă externă pentru a menține sănătatea corpului.
   Cu un conținut de acid linoleic de 72%, uleiul de luminiță poate ajuta la evitarea simptomelor de carență, cum ar fi pielea uscată, vindecarea lentă a rănilor și abraziunilor.
Conținutul de 9% acid gamma-linolenic ajută la evitarea simptomelor de carență, cum ar fi tulburările menstruale și hormonale și îmbătrânirea prematură a pielii.
De asemenea, este excelent pentru acnee datorită efectelor sale antioxidante și antiinflamatorii - cu excepția acneei hormonale sau chistice. Cea mai ușoară cale este să o aplici direct pe acnee sau să o aplici pe toată fața înainte de a utiliza crema de față.
O recomandăm în mod regulat doamnelor al căror ciclu menstrual este dureros. Până acum, am primit răspunsuri  bune. Mai mult, pot confirma toate acestea pe baza experienței mele personale!
După cum poți vedea, este foarte eficient și extern și intern!
Vă sugerez să încerci dacă simți nevoia!
 Aș dori să subliniez că uleiul de luminiță nu este recomandat persoanelor care consumă medicamente  de anti-coagulare sau așteaptă un copil.1
1.National Center for Complementary and Integrative Health. (2016, September). Evening Primrose Oil. National Institutes of Health. Retrieved from https://nccih.nih.gov/health/eveningprimrose
 
Uleiul de luminița nopții contribuie la sănătatea pielii și la menținerea echilibrului hormonal
Îl poți comanda în formă de supliment alimentar AICI!

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE