O nouă cură de slăbire?

"Experiența mea este foarte dificil de transpus în cuvinte. Chiar de la început mi-am dat seama că ce-mi transmite consultantul meu Corpservis nu este o cură de slăbire, nu este o dietă de câteva săptămâni, ci o schimbare completă a stilului de viață.
 
Chiar dacă știam că, pe termen lung, modul meu actual de viață îmi va strica starea generală și calitatea vieții, nu am luat niciodată micul dejun, am mâncat neregulat, am consumat foarte puține legume, am lucrat până noaptea, în în jurul orelor 00:00-01:00, mi se făcea foame și, desigur, flămândă nu puteam să dorm. 
Munca sedentară și deplasarea cu mașina, precum și faptul că stau bine la capitolul "fabricare de pretexte", au contribuit la eliminarea mișcării din viața mea, aproape în totalitate.
 
Chiar de la început am vrut să fac totul foarte bine, dar consumul de salată mi-a ridicat probleme. Îmi place cât de multe alternative există, pe care consultantul meu, foarte răbdător, cu propriile experiențe și cunoștințe acumulate de-a lungul timpului, m-a ajutat să le găsesc.
 
Am învățat că micul dejun nu înseamnă că trebuie să mănânc mult și să îmi îngrijorez stomacul, ci cu un shake și ouă pot începe ziua.
 
De asemenea, am aflat că mișcarea nu trebuie să însemne 8-10 ore pe săptămână de efort în sala de gimnastică. Am crezut că tulburările de somn, nopțile agitate se datorează unui stil de viață stresant. De-a lungul programului mi-am dat seama că, defapt, și de alimentație ține dacă voi dormi liniștită și voi putea lucra mai eficient în ziua următoare.
 
Nu în ultimul rând, nu mai există dureri abdominale, balonare..."- Adrienn
 
Te regăsești în scrisele lui Adrienn?
Îți faci griji pentru sănătatea ta și ești dispus să faci ceva în privința asta?
Și te inivităm la o consultație gratuită.

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE