Legături între lipsa de încredere în sine și schimbarea stilului de viață

Ne apropiem încet-încet de sfârșitul lunii iulie. Nu știu ce părere aveți voi, dar pentru mine a trecut incredibil de repede.
Anul trecut a fost o altă perioadă dificilă pentru noi. Având în vedere că mulți dintre clienții noștri au fost plecați în călătorii, deci am editat, am tradus și am asamblat materialele noastre în limba română. Iar anul acesta am lucrat mai mult la descrierile și conținutul magazinului online pentru a-l face mai ușor de înțeles și mai transparent. Marika,  a noastră este de mare ajutor în acest sens. Aș dori să profit de această ocazie pentru a-i mulțumi pentru activitatea sa. 
Înainte de a scrie despre subiectul principal, aș dori să recunosc  și pe altcineva. Cineva căruia i se datorează  mai mulți clienți,  i se datorează faptul că au început să își schimbe stilul de viață și, astfel, și-au schimbat viața în bine. Cred că în acest an, și mai ales în această vară, datorită ei am reușit să ajutăm atât de mulți clienți. Mulțumesc Lonci, pentru toată munca ta, îți doresc perseverență și mult succes în continuare! 
 
Și acum, urmează subiectul care cred că te interesează cu adevărat... nu este altul decât încrederea în sine. 
Da, încrederea în sine.
 
Da! Soțul meu este din ce în ce mai interesat de acest subiect. Seara, sau în timpul plimbărilor noastre, ne învățăm mereu reciproc. Așadar, împărtășind observațiile și lecturile sale, ajung să înțeleg tot mai mult despre om. Despre gândirea omlului. Despre comportamentul omului. Despre sursa eșecurilor sale.
 
Despre succesele sale.
Haideți să vedem, de exemplu, ce înseamnă cuvântul ÎNCREDERE ÎN SINE și de ce este esențial pentru a susține o schimbare de stil de viață! 
Încredere în sine (substantiv) - credință în sine; convingere personală cu privire la propriile capacități, puncte forte și la posibilitatea de a atinge obiective pe care nu le poate justifica în mod necesar, dar le considerăm certe. Certitudinea că putem aduce o schimbare, că putem obține rezultate și că acest lucru se reflectă în acțiunile noastre și în faptele noastre. Sursă wikiszotar.hu
 
Înainte de a citi mai departe, te rog să te întoarci și să recitești definiția cuvântului. 
 
Este surprinzător ceea ce scrie? 
Este vorba de faptul că, în mentalul public, confundăm foarte des cuvântul cu arogant și, în multe cazuri, asociem încrederea în sine cu ceva rău și negativ. Dar nu! Este pur și simplu o credință în noi înșine, în puterea noastră, în cunoștințele noastre. 
 
Să luăm câteva exemple din viața de zi cu zi. La socrul meu, am observat cât de încrezător era în munca sa, în domeniul său. Repară utilajele agricole și lucrează singur câmpurile. Când se așează la cârmă, nu are nicio îndoială că lucrurile nu vor merge bine. Pur și simplu domină acest teritoriu și are certitudinea că, orice ar veni, finalul va fi bun. 
 
Poate părea că nu prea are legătură cu această abordare a schimbării stilului de viață, dar finalul va fi bun. Îți promit. 
Un alt exemplu din viața de zi cu zi ar fi Gábor, din Sfântu Gheorghe. Este bucătar profesionist. Zilele trecute am avut ocazia de a-i vedea munca și de a-i gusta minunatele creații în cadrul unui eveniment. Este un profesionist. Plin de încredere. Și toate acestea într-un sens bun. 
Ce crezi că se va întâmpla cu o astfel de persoană dacă face o greșeală? Un profesionist se va ridica singur și o va repara. Repară sau reface. Fără nici o problemă. De ce???? Pentru că un profesionist. Are încredere în el. Știe că poate să o facă. Chiar și de mai multe ori.    
Este adevărat? Sunt sigură că ai și tu acel teritoriu din viața ta în care simți asta! Sunt sigură că da! Uită-te în jur și o vei găsi! 
Am ajuns în punctul în care vreau să leg încrederea în sine de schimbarea stilului de viață. 
 
Cei mai mulți dintre clienții noștri vin la noi cu una sau mai multe probleme specifice. 
Cineva vrea să slăbească.
Cineva vrea să ia în greutate. 
Cineva vrea să depășească o tulburare de alimentație.
Cineva caută o soluție la stresul constant. 
... și aș putea continua. 
DAAAAR! Ei caută o soluție pentru altceva! Doar câțiva oameni o spun, sau chiar puțini oameni sunt conștienți de ea la început... Vor să câștige încredere în schimbarea stilului de viață, în nutriție, relaxare, recreere. 
 
Da. Pentru că nu prescriem diete clienților, ci îi ajutăm să facă schimbări în stilul de viață într-un mod personalizat, le oferim cunoștințe și înțelegere. După ce dobândesc cunoștințe, o încearcă. Încercând, ei dobândesc siguranță și experiență, ceea ce duce la rezultate. Aceasta este  formula cea simplă. 
De-a lungul anilor, am descoperit că partea cea mai grea... tinde să vină după aceea. Menținerea stilului de viață în sine necesită o încredere enormă în sine, pe măsură ce apar presiuni interne și externe pentru a renunța. 
 
Și aici... putem eșua rapid... și tot ceea ce am construit și realizat se poate prăbuși. 
De aceea am decis să ne extindem serviciile, iar soțul meu, Lóri, va ține în curând un seminar despre încrederea în sine și autoactualizare. Am văzut deja structura acestuia. Voi fi cu siguranță în primul rând.
 
Vă dau un sfat pentru persoanele care se "poticnesc" sau simt că s-au îndepărtat de o schimbare de stil de viață... 
 
SĂ REVINĂ ÎN COMUNICARE CU EA! 
Faci orice pas mic pe care îl poți face pentru a reveni la vechile metode, încercate și testate. Din nou puțină apă cu oțet de mere ... mă duc la culcare mai devreme... un mic dejun din nou... ORICE! Doar  să încei din nou!
Sper că te-am ajutat să ai o nouă perspectivă asupra ta și a încrederii tale!
 
Eu și consultanții CorpService suntem aici pentru a te ajuta. Pentru a-ți oferi împreună cunoștințe, experiență și rezultate, astfel încât să poți deveni un profesionist în schimbarea stilului de viață. Poate părea o frază ciudată... dar un profesionist în schimbarea stilului de viață știe că, la un eveniment, mănânci pentru a fi bine. Atunci când mergi într-o drumeție, știi exact ce alimente să asociezi cu ce. Noi te putem ajuta cu asta! Contactează-ne cu încredere AICI! Sau te poți alătura grupului nostru de facebook AICI!
 
Acum mă grăbesc să mă pregătesc, pentru că astăzi este ziua cea mare a partenerilor noștri Szilárd și Bogi. Suntem deja aici în județul Alba și ne pregătim pentru marea nuntă. Să aveți o săptămână minunată!

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE