EFECTUL STRESULUI ASUPRA ORGANISMULUI FEMININ

Am amintit deja că glanda suprarenală produce hormoni de stres. Adrenalina ajută organismul în cazul unui stres brusc pe termen scurt. Cortizolul este hormonul care tratează stresul cronic şi este produs de glanda suprarenală prin pașii următori: 
 
– colesterol – progesteron – cortizol. 
 
Astfel, în cazul unei femei care consumă mult carbohidrat rafinat, progesteronul produs de glanda suprarenală se transformă, aproape în totalitate, în cortizol.
Stresul cronic și nivelul ridicat de insulină poate provoca deficiență de estrogen, precum şi oboseala glandei suprarenale. Aceasta înseamnă că glanda suprarenală funcţionează încordat o perioadă de timp, apoi obosește, ceea ce duce la producerea unui nivel mai scăzut de hormoni, decât în mod normal. Asta se poate întâmpla tuturor. Glandele suprarenale nu au șanse de regenerare în cazul unui om cu stil de viață obișnuit care consumă mulți carbohidrați. Starea glandei suprarenale determină, în esență, calitatea vieții femeii care intră în menopauză și simptomele trăite de aceasta.
 
După oprirea ovarelor, glandele suprarenale ar trebui să continue să producă un anumit nivel de estrogen și progesteron. În acest caz, grăsimile supraponderale și viscerale (datorită nivelului ridicat decortizol și insulină) pot agrava, suplimentar, dominanța de estrogen și pot înceta producerea de progesteron.
 
DOMINANȚA DE ESTROGEN:
În cazul următoarelor simptome poate exista o mare suspiciune că în spatele lor exista dominanță de estrogen:
·         menstruație dureroasă, spasmodică sau neregulată
·         prea multă sângerare sau o perioadă lungă de sângerare
·         grupul de simptome PMS. Aici intră simptomele corpului și sufletului care pot apărea cu una sau două săptămâni înainte de sângerare. Simptomele se schimbă adesea și se rezolvă la începutul  sângerării. Cele mai frecvente simptome sunt: apariția acneei, sensibilitatea sânilor, balonarea abdominală, oboseala generală, iritabilitatea și alte modificări ale dispoziției. Simptomele nu apar în timpul sarcinii sau după menopauză:
·         infertilitate, avort spontan
·         menopauză prematură
·         obezitate
·         glanda tiroidă subactivă
·         rezistența la insulină, diabet
 
...există o singură soluție pentru bunăstarea unei persoane:
o schimbare în dieta şi stilul său de viață. - Dr. Suba
 
FIȚI BINE. PĂSTRAȚI-VĂ BINE.
Ca un gând final, vă voi spune ce regretă cel mai mult clienții noștri - pe baza feedback-ului lor. Nu suma pe care au plătit-o pentru program, ci de ce nu au început mai devreme? 
 
Dorința mea pentru voi este ca, dacă simțiți că trebuie să începeți ceva, să nu amânați! Nu va exista niciodată un moment potrivit, întotdeauna poate apărea ceva. Trageți concluziile corecte și luați decizia corectă!
 
Să-ți schimbi stilul de viață este foarte greu, fără să ai informații corecte la îndemână!
 
Ai și tu nevoie de sfaturi? Vrei să începi dar nu știi cum? Vrei să ai rezultate cu eforturi minime?
 
 
 
  • Astăzi, suplimentele se regăsesc sub o mulțime de forme, de la capsule standard, tablete sau gume masticabile până la suplimente lichide. Asupra celor lichide ne vom îndrepta atenția în rândurile următoare. Acestea fac parte din cea mai nouă generație de suplimente, care a revoluționat modul în care nutrienții sunt absorbiți de organism.
  • Complexul de Multivitamine Lichide pentru Femei este un Supliment de Calitate Premium creat pentru a fi utilizat zilnic. Datorită formei lichide, are o absorbție rapidă și eficientă a nutrienților și îți permite să te bucuri aproape instantaneu de cele 147 ingrediente active din compoziție.
  •  
    Este compus din 4 Componente Importante: 13 Vitamine + 86 Minerale + 22 Aminoacizi + 20 Verdețuri, Fructe și Legume (Bio Life Blend). În lista din josul paginii de prezentare regăsești toate ingredientele din compoziția Complexului Lichid de Multivitamine pentru Femei.
  • Promovăm cu entuziasm suplimentele lichide, datorită caracterului modern și revoluționar al acestora, dar mai ales datorită gradului de absorbție, net superior comparativ cu suplimentele de altă formă.

 

 

"Aș dori ca în schimbarea stilului de viață să nu fie vorba despre o serise de renunțări,
ci, mai degrabă, de o mulțime de posibilități."
Dr. Suba Réka - medic rezident, consultant

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE