Din inimă, pentru inimă

Nu voi scrie despre un subiect plăcut. Voi vorbi despre bolile cardiovasculare. 
 
În weekend am ținut ziua obișnuită a consultanților aici, la Târgu Mureș. În cadrul acestor întâlniri, învățăm și exersăm împreună cu consultanții / partenerii noștri de Franciză. Atunci simțim cu adevărat,  împreună cu partenerul meu că există un viitor pentru  ceea ce facem. Echipa noastră este ca un amplificator de semnal pentru noi. Ne simțim mai puternici, mai stabili și mai siguri cu partenerii noștri. 
 
Dar nu despre asta am vrut să scriu. Vreau să vă scriu despre conferința susținută de  către un cardiolog, respectat din punct de vedere profesional și personal, despre cauza bolilor cardiovasculare. Soția domnului este clientul nostru. Și imaginați-vă o dată, când unul dintre minunații noștri consultanți a ținut o consultație  online pentru ea, medicul a auzit totul și i-a plăcut procesul de conștientizare, pregătire și gândire al colegei noastre, Blanka.
 Așa că Blanka l-a invitat la noi.
 
Eu, personal, am simțit întărire în cunoștințele mele. A atras atenția asupra multor contexte. Am câștigat și mai multă certitudine cu privire la importanța PREVENIRII. 
 
Există multe cauze ale bolilor cardiovasculare. Poate fi cauzată de o mulțime de factori. Aș dori, de asemenea, să enumăr câteva:
- hipertensiune arterială
- supraponderalitate
- colesterol ridicat
- diabet
- consum excesiv de alcool
- stil de viață sedentar
- stres
 
Și aici listez și malnutriția. Desigur, lista ar putea continua, dar cred că este suficient pentru moment. 
De asemenea, medicul a atras atenția, în mod repetat, cât de important este să prevenim bolile. Cât de mult poate ușura viața tuturor. În primul rând viața pacientului, familiei, medicului, sistemului de sănătate. 
 
Prevenirea înseamnă precauție. Wikidicționarul  scrie despre aceasta: „prevenirea problemelor, măsuri de prevenire a pericolului, măsuri care protejează împotriva  unui posibil efect rău, dăunător”. Sau o altă semnificație: „pasuri sau reguli care minimizează dezvoltarea unei boli, răspândirea unei infecții”. 
 
Stimate cititor, subliniez,  în toate domeniile să depui eforturi pentru prevenire. Există multe oportunități de a obține informații și date despre stilul de viață potrivit.
 
 Noi, pe de o parte, dorim să vă ajutăm cu rețetele noastre. Pe de altă parte putem ajuta cu stabilirea programului nutrițional. Din al treilea aspect, dorim să ajutăm gestionarea stresului pentru clienții noștri. A patra latură este conștientizarea în domeniul mișcării și stilului de viață. 
Începeți prevenirea! Introduceți reguli în rutina zilnică care vă ajută, nu vă  împiedică. 
 
Fii atrăgător și energic. 
 
Ps: Dacă ți-a plăcut scrierea mea și ai vrea ca prietenii tăi să o citească, te rog să le împărtășești cu ei, să le trimiți! Dacă tu sau unul dintre prietenii tăi doriți o consultație personală online, puteți să vă înscrieți  aici:

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE