Digestie proastă

 
Digestia optimă presupune mestecarea eficientă a hranei, producerea adecvată a acidului gastric, producerea și secreția adecvată a bilei și a enzimelor pancreatice, existența unei bariere intestinale sănătoase. Niveluri normale ale hormonilor și ale neuromediatorilor (subsțante chimice care se găsesc în sistemul nervos și prin acestea se face transmiterea, modularea și amplificarea impulsurilor nervoase) necesari digestiei și niveluri, diversitate și amplasare normale ale florei intestinale.
Sursă: Metoda Paleo-Dr Sarah Ballantyne
 
Digestia proastă este sursa tuturor relelor.-Hipocrat
Înafară de suplimentele destinate special îmbunătățirii digestiei, v-ar putea ajuta și probioticele, mai ales dacă nu consumați multe alimente fermentate.
 
 Ce este tehnologia Corpservis?
Tehnologia Corpservis este o metodologie organizată sub drepturi de autor, a cărei aplicare poate crea clientului un regim alimentar și un stil de viață personalizat, prin eliminarea consumului de alimente care au efecte negative asupra organismului, precum şi prin asigurarea elementelor nutritive necesare prin respectarea regimului alimentar creat. Folosirea tehnologiei Corpservis poate crește toleranța stresului și poate pune la dispoziție beneficiile unui somn odihnitor.
 
Care este esența aplicării tehnologiei Corpservis?
În timpul serviciului Corpservis dăm corpului toate alimentele de care are nevoie, nu oferim ceva ce nu are efecte benefice asupra funcționării sale, creștem toleranța la stres și învățăm omul cum funcționează corpul său. Ca urmare, în timpul serviciului, clientul va câștiga destulă experiență și cunoștințe pentru a urma singur regimul alimentar și noul stil de viață.
 
 Ce face un consultant Corpservis?
Pentru o stare fizică mai bună, un consilier ține o consultație cu clientul o dată pe săptămână pentru a discuta cu el experiențele sale noi despre schimbările efectuate în dietă și stilul de viață pentru obiectivul dorit. Consultantul oferă clientului date despre funcționarea corpului, ca schimbarea stilului de viață să se producă înţelegând procesele în totalitate.
 
 Cât timp este necesar ajutorul consultantului Corpservis?
Perioada de consultare recomandată este de 3 luni. Este posibil să fie nevoie şi de mai mult timp.
 
Crezi că am putea să te ajutăm și pe tine, dar nu ești sigur?
sau

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE