De ce conteză atât de mult alimentația copiilor noștri?

Știu că alimentația copiilor poate fi o sarcină grea! Realitatea este că nu există nici un  șablon care să fie aplicată cu succes  în dieta fiecărui copil. Fiecare copil este diferit, temperamentul lor este diferit, personalitatea lor este diferită, corpul lor funcționează diferit.Acest lucru nu înseamnă, însă, că anumite principii, cum ar fi micul dejun luat dimineața sau mâncarea dulciurilor numai după mese principale, nu ar putea primi prioritate. De obicei,  părintele se confruntă cu întrebarea, atunci ce să îi dau de mâncare sau ce fel de dulciuri să mănânce. De exemplu, poți obține o mulțime de idei pentru rețete pe site-ul nostru! Cu toate acestea, vă poate ajuta foarte mult să participați la cursul nostru online miercuri de la ora 19:00, unde dragul meu coleg va vorbi despre dieta copiilor noștri, cum să fie mai sănătoasă și mai interesantă?
 
O altă dificultate, ne spun mulți părinți, este că copilul nu este dispus să mănânce anumite alimente sau  le acceptă în cantități foarte mici. Copiii trec prin multe faze în timpul dezvoltării. La vârsta bebelușului, când tocmai le apar dinții, experții recomandă, de asemenea, să nu introducem arome, gusturi noi, deoarece în multe cazuri resping alimentele noi din cauza durerii. Experiența proprie arată că, în aceste perioade, fiica noastră a respins nu numai arome noi, ci aproape orice mâncare.Chiar dacă ar fi mâncat ceva, cu siguranță nu a fost mai mult decât câteva gustări. În acest caz, putem încerca să pregătim mâncarea într-un alt mod, de exemplu în formă de piure! În același timp, este posibil să fi experimentat că copiii au perioade în care doresc cu adevărat să mănânce un anumit aliment și apoi nici nu vor să-l guste. În acest caz, acestea se satură cu acel gust. Cred că cel mai important lucru pentru bebeluși este să îi înțelegeți, să avem răbdare cu ei, dar să fim persistenți în același timp. Să încercăm în continuare, deoarece ar fi important pentru copiii noștri să obțină cât mai mulți nutrienți posibil.
Vizitați site-ul nostru web și creați rețete noi. 
 
Vă doresc multă sănătate și o săptămână de succes! Și dacă dorești mai multe sfaturi practice, te invit în grupul nostru de pe facebook: www.facebook.com/groups/2635388190045034

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE