Dacă cedez și mănânc o felie de pizza?

Este posibil să vă abateți de la dietă (dietă cu sensul: Regim alimentar care elimină sau limitează consumul unor alimente sau băuturi în scop de a apăra organismul de o boală, preventiv sau terapeutic)din când în când, uneori prin decizie conștientă.
 
De exemplu, sunteți în vizită la prieteni și ați uitat să le spuneți despre restricțiile voastre alimentare. Au servit pizza și ați decis să vă răsfățați, în loc să ațteptați până acasă, să mâncați. Poate că, pur și simplu, ați cedat unei tentații, dar uneori expunerea este accidentală. De exemplu, poate că i-ați cerut producătorului o listă completă a condimentelor din cârnații de porc și totul părea bine, doar că a uitat să vă spună despre piperul roșu (ce provoacă reacți la persoanele cu boli autoimune ex: lupus, tiroidita, spondilita etc.).  
 
Poate că ați luat masa în oraș și, deși i-ați cerut chelnerului un pui fără gluten la tigaie, el v-a adus unul care fusese trecut prin făină și nu ați observat acest lucru decât prea târziu. Nimeni nu este perfect…sssst!, așa că dacă vă abateți de la drum nu vă învinovățiți prea tare-mergeți înainte.
Sursă: Metoda Paleo-Dr Sarah Ballantyne
 
Cea mai mare glorie nu o dobândești prin a nu fi doborât niciodată, ci ridicându-te după ce ai căzut.-Confucius
 
E posibilă slăbirea cu programul Corpservis?
Experiența dobândită în timpul serviciului nostru ne arată că starea fizică îmbunătățită vine mână în mână cu funcționarea mai eficientă a corpului, care are ca şi consecință formarea unui stil de viață, vârsta și greutatea corporală ideală. Gradul și viteza acesteia depinde de perseverența clientului și de cât de mult pune în vigoare acele recomandări despre regimul alimentar și stilul de viață pe care le pun la punct cu consultantul.
 
Formarea greutății ideale este un proces lent, deoarece dă corpului posibilitatea de a se adapta la efectele pozitive ale regimului alimentar și stilului de viață personalizat. Nu putem da jos grăsimea abdominală viscerală numai prin mişcare. Pentru a atinge rezultatul dorit este necesară schimbarea regimului alimentar și al stilului de viață.
 
Să-ți schimbi stilul de viață este foarte greu, fără să ai informații corecte la îndemână!
Ai și tu nevoie de sfaturi? Vrei să începi dar nu știi cum? Vrei să ai rezultate cu eforturi minime?

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE