Cum poți menține echilibrul dinamic al corpului?

Corpul se străduiește să mențină un echilibru dinamic în fiecare moment al vieții.
 
            Scopul său este să funcționeze cât mai eficient cu cel mai mic aport posibil de energie.
În acest scop, lucrează 24 de ore pe zi. Se străduiește să-și păstreze toate valorile (greutatea, tensiunea, elasticitatea pielii, glicemia, starea musculară, aportul de oxigen, valoarea pH-ului, pulsul, temperatura corpului etc.) în cea mai bună condiție, dar în limite stricte.
Așa putem măsura și starea de sănătate. Pulsul și tensiunea este bună, greutatea corespunzătoare, pielea elastică, glicemia stabilă și corespunzătoare, temperatura bună.
             Deci, simptomele de sănătate sunt simptomele fizice care pot fi măsurate în limitele corespunzătoare.
Când starea corpului începe să se deterioreze, echilibrul se strică și valorile se deplasează în afara domeniului optim.
Temperatura crește, tensiunea arterială crește, nivelul glicemic crește și fluctuează, apar ridurile și celulita, musculatura se deteriorează, mișcarea devine mai grea, nivelul de energie scade și așa mai departe.

        Acestea sunt indicii că organismul nu poate face față tensiunii produse de condițiile externe și interne. Acestea sunt simptome care indică faptul că organismul începe să se deterioreze în ciuda tuturor eforturilor sale. (Să nu vorbim acum de uzura naturală care vine cu avansarea vârstei, căci, deși se poate încetini, aceasta nu poate fi inversată.)
Ar fi normal ca un corp tratat și întreținut corespunzător să fie în cea mai bună condiție fizică pentru vârsta sa.

          Nu este adevărat că avansarea vârstei trebuie să fie însoțită neapărat de multe boli, că este normal ca lucrurile să doară în corp, ca organele să nu mai funcționeze.

           Întrebarea este: am făcut totul pentru a ne asigura ca simptomele sănătății să aibă majoritate?
 
            Sau mai bine zis, știm de fapt ce trebuie să facem pentru acest lucru?
 
            Corpservis te ajută să înveți cum să îți întreții corpul, cum îți poți îmbunătăți starea fizică.
 

Pentru o stare fizică mai bună, un consilier ține o consultație cu clientul o dată pe săptămână pentru a discuta cu el experiențele sale noi despre schimbările efectuate în dietă și stilul de viață pentru obiectivul dorit. Consultantul oferă clientului date despre funcționarea corpului, ca schimbarea stilului de viață să se producă înţelegând procesele în totalitate.

Serviciul Corpservis este o consiliere personalizată. În cazul în care sunteți interesat în mod serios, atunci vom stabili o dată potrivită unei întâlniri personale, unde vom discuta despre ce poate să vă ofere acest serviciu.

Încearcă și tu programul Corpservis!

Completează testul și înscrie-te la o consultație!

 
 

 

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE