Bunicii tăi au avut vreo alergie alimentară?

 

Bunicii tăi au avut vreo alergie alimentară?

Ai mei cu siguranță nu. În același timp, răspândirea alergiilor alimentare este din ce în ce mai gravă.

Atunci cum de bunicii noștri nu au suferit de așa ceva? Este destul de simplu...

1. Consumau mâncăruri adevărate, de sezon.Alimentele proveneau din ferme și piețe mici la începutul anilor 1900 și, deoarece conservanții alimentari nu erau încă folosiți pe scară largă, mâncarea era proaspătă. Din cauza lipsei de alimente procesate, dieta lor era bogată în nutrienți, ceea ce le-a permis să obțină din alimente exact atâți nutrienți, de câți aveau nevoie. Pentru sugari, laptele matern era foarte valoros, ceea ce le stătea la dispoziție pe tot parcursul anului.

2. Nu șineau diete, și nu-și tratau corpul și metabolismul cu strictețe. Mâncau când aveau alimente la dispoziție.Bunicii noștri nu au căzut pradă trendului de diete, marketingului alimentar, număratului de calorii și altor obiceiuri dietetice dăunătoare, care sunt atât de populare astăzi (parțial pentru că infrastructura de marketing nu exista pe atunci). Ei au avut un metabolism sănătos, deoarece au mâncat în funcție de nevoile și dorințele corpului lor.

3. Au gătit mâncarea acasă, folosind metode tradiționale. Nu le-a fost posibil să cumpere mâncare procesată, iar a mânca într-un restaurant a fost un lux rar. Spre norocul bunicilor noștri, aceste obiceiuri au avut cu adevărat un efect pozitiv asupra sănătății lor.

4. Nu consumau alimente modificate genetic, aditivi alimentari, stabilizatori și agenți de îmbogățire. Alimentele nu au fost încă tratate cu aditivi, antibiotice și hormoni pentru a ajuta la menținerea duratei de valabilitate, iar la începutul anilor 1900 nu au umplut buzunarele producătorilor de produse alimentare în detrimentul sănătății consumatorilor.

5. Consumau întregul animal, inclusiv bulionuri osoase bogate în minerale și măruntaiele. Păstrau sau cumpărau oase de animale pentru a găti bulionuri de oase, care au ocupat întotdeauna un loc special la masă. Aceste alimente au fost foarte apreciate pentru proprietățile lor vindecătoare care nu s-au pierdut niciodată.

6. Au petrecut mult timp afară. Bunicii noștri nu au avut de ales să rămână în casă și să se joace pe telefon sau calculator. Ei se jucau pe adevăratul playstation: se dădeau cu bicicleta sau pe leagăn, și a fost acolo și bătrâna mama natură.

 

Folosește-te de puterea naturii și consumă alimente bogate pentru o stare de bine!

Și sigur  imită stilul de viață a bunicilor tăi :)

Pentru o stare fizică mai bună, un consilier ține o consultație cu clientul o dată pe săptămână pentru a discuta cu el experiențele sale noi despre schimbările efectuate în dietă și stilul de viață pentru obiectivul dorit. Consultantul oferă clientului date despre funcționarea corpului, ca schimbarea stilului de viață să se producă înţelegând procesele în totalitate.

Serviciul Corpservis este o consiliere personalizată. În cazul în care sunteți interesat în mod serios, atunci vom stabili o dată potrivită unei întâlniri personale, unde vom discuta despre ce poate să vă ofere acest serviciu.

Încearcă și tu programul Corpservis!

Completează testul și înscrie-te la o consultație!

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE