Bunăstarea familiei tale

Ți s-a întâmplat vre-odată să te întrebi: Oare ca mamă/ ca tată fac tot ce este bine pentru copilul meu? Oare sunt un exemplu bun?
 
Poate lucrezi zi și noapte, ca copilul tău să aibe tot ce are nevoie. Dar tu cum te simți? Mai ai energia aia din tinerețe? Mai ai răbdare, după 12 ore de muncă să-ți petreci timp cu familia?
 
Deteriorarea treptată a toleranței la stres crește povara psihologică și socială. Acestea chinuie sufletul și consumă multă energie.
 
Acumularea stresului de-alungul anilor (adică tensiunea care nu poate fi compensată prin relaxare) poate fi permanentă și poate provoca tulburări sufletești permantente. Astfel de afecțiuni pot include anxietate, tulburări de somn care pot duce eventual la boli mai grave cum ar fi atacul de panică, depresia. Deteriorarea calității vieții omului de astăzi are loc la vârste din ce în ce mai fragede.
 
Sincer, acum nu există nici un om al "civilizației occidentale" care să aibă condiția optimă a corpului și calitatea vieții așa cum ar trebui să fie în mod normal.
Modificarea stilului de viață este o schimbare radicală care se extinde la dietă, organizarea activităților dintr-o zi și stilul de viață al unei persoane. Dacă te deranjează stilul de viață pe care îl ai și vrei să lucrezi ca să-l schimbi, apucă-te de treabă!
 
Scopul nostru este să te ajutăm! Cum? 
 
 Prin articolele de blog, prin rețetele gratuite de pe site, prin produsele de pe magazinul online , prin cărți la un preț accesibil, prin programul nostru de 3 luni în care te ajutăm să-ți plănuiești o nutriție corespunzătoare corpului tău, să alegi modul de mișcare care ți se potrivește, să ai un somn odihnitor, să slăbești sau să pui niște kilograme în plus și să-ți crești toleranța la stres.
 
Care este scopul Tău? Nu mai ai nici-o scuză dacă chiar vrei să începi...
 
 
"Sunt foarte bucuroasă pentru că am luat o decizie bună pentru mine atunci când am intrat în programul Corpservis.
 
La fel ca alte femei, pentru mine, bunăstarea membrilor familiei era mai importantă dacât a mea, eu rămânând cu foarte puțină energie pentru mine.
 
În timpul programului am acceptat că trebuie să-i dau corpului meu tot ce are nevoie, nu doar să-l liniștesc cu alimente inutile cii și hrănitoare. Cel mai mare rezultat al celor trei luni a fost că, deja după prima lună, ciclul menstrual care până atunci a fucționat optim numai cu medicamente hormonale, a început să funcționeze din ce în ce mai bine, iar după un an, fără medicamente, datorită schimbării stilului de viață, s-a restabilit complet.
 
Nu pot decât să recomand acest program tuturor, deoarece organismul nostru este recunoscător atunci când îi oferim atenția și nutriția de care are nevoie. Modoficările aspectului exterior (piele curată și tonifiată) sunt reflecțiile putificării interioare și sufletești."- G. M. 
 

 

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE