Așa o să fie, cum ești tu

Copilul în majoritate de acasă își aduce năravurile, stilul de viață. Aceasta este faptă constatată. Mănâncă ce se mănâncă acasă, așa se comportă cum vede acasă, stilul își formează pe experiența de acasă, și în cel multe cazuri în vîrsta de adult devine ca şi părinţii lui. 
Asta este totul normal, dar sint și excepții. 
 
Dacă mama, tata trăiește viață nesănătoasă, exemplul acesta lasă urme puternice în copil. 
Ce îi place mămicii, depinde de ceea ce a fost acasă mâncarea preferată. 
Face mișcare sau nu, dar de multe ori depinde ce a văzut acasă. 
 
Ce-ar fi semnificația? 
 
Doar atât, părinți care nu au un stil de viață sănătos, cum poate crește copii pe un stil de viață sănătos? 
Ce exemplu arată un părinte care nu este atent la corpul său, nu-îl îngrijește cum trebuie, nu-l tratează corect. 
Așa este, părinți sunt responsabili pentru copii, de faptul ce fel de adult devine acesta. 
 
Din experiența de 3000 de clienți pe programul Corpservis am constatat, că schimbarea stilului de viață a părinților influenţează în viața copiilor. La cei mititei este mod normal, că le place mâncărurile sănătoase, le place mișcarea, imită pe tata, mama. Ei sunt copii programului Corpservis, care începe viața cu avantaje mari. 
Nu atunci trebuie să începi să trăieşti corect când corpul deja îţi  dă semne că ceva nu e ok în ea, începe să trăieşti sănătos cât de repede poţi.. 
Copii care sunt hrăniţi sănătos se deosebesc de cei de vârsta lor, sunt mai energici, sunt mai atenţi la școală, au rezultate mai bune, cu un cuvint, sunt mai bine. 
 
Pornesc cu avantaj. 
 
Acest lucru  de părinți depinde. 
 
La o schimbare de stil de viață nu este vorba numai de o mamă, sau de un tată, ci de o familie întreagă, care schimbă stilul de viață din hotărârea conștientă. 
Cum o să fie copilul tău la vârsta ta, depinde de tine. 
 

Pentru o stare fizică mai bună, un consilier ține o consultație cu clientul o dată pe săptămână pentru a discuta cu el experiențele sale noi despre schimbările efectuate în dietă și stilul de viață pentru obiectivul dorit. Consultantul oferă clientului date despre funcționarea corpului, ca schimbarea stilului de viață să se producă înţelegând procesele în totalitate.

Serviciul Corpservis este o consiliere personalizată. În cazul în care sunteți interesat în mod serios, atunci vom stabili o dată potrivită unei întâlniri personale, unde vom discuta despre ce poate să vă ofere acest serviciu.

Încearcă și tu programul Corpservis!

Completează testul și înscrie-te la o consultație!

 

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE