Ai trecut de 40? Pentru tine s-a terminat! Sau poate nu?

Te-ai întrebat vre-odată: Există viață după 40 de ani? Unii spun că nu, alții spun că abia atunci începe cu adevărat. Că după turbulențele primei tinereți, generația “patruzeci și” se redescoperă. Mulți găsesc în ei noi resurse de entuziasm, iar curajul le este răsplătit cu o existență mai plină de bucurie și de sens.
 
Deși dețin o experiență vastă pe piața muncii și au încă puterea și capacitatea de a face față unui program normal de muncă, cei mai mulți oameni cu vârsta de peste 40 de ani întâmpină reale probleme în găsirea unui loc de muncă. Angajatorii de multe ori preferă să angajeze tineri, care în general nu au o experiență solidă în spate, dar au un aspect fizic deosebit și o putere de muncă și de concentrare sporită. Printre cerințele multor angajatori se numără și o viață personală stabilă sau fără obligații, care să nu le poată afecta în niciun fel activitatea de la locul de muncă. Pentru o femeie trecută de 40 de ani, de exemplu, cu familie, cu responsabilități, dar cu o experiență bună în spate, lucrurile sunt și mai complicate.
 
Deși greu de imaginat, aceste femei se lovesc de bariera aspectului fizic și a faptului că o tânără va fi întotdeauna avantajată, cel puțin din acest punct de vedere, în comparație cu ele. Chiar și așa, asta nu înseamnă că pentru aceste femei nu există nicio șansă de a găsi un loc de muncă sau de a profesa într-un anumit domeniu.
 
Nimeni nu spune că e simplu, dar se pot găsi soluții dacă avem mintea deschisă și le căutăm și dacă ne dorim, cu adevărat, să muncim. Și rezultate nu pot veni dacă nu investim timp, energie, chiar și bani uneori, în a ieși din impas. E o investiție în noi și în viitorul nostru până la urmă. Perseverența, ambiția, voința, curajul, încrederea în ceea ce avem de oferit și în cine suntem, ca oameni, sunt deseori arme imbatabile care deschid multe uși.
sursă: dare.com.ro
 
Așa am pornit :"De ce am scăpat vara, se întorcea iarna.
Adevărul este că  din acel motiv  m-am scris pe program, pentru că doream să slăbesc și să trăiesc mai sănătos. Mă dureau și genunchi din cauza greutății și din cauza osteroartritei de început. 

Perechea lui fiul meu, Réka a spus, dacă lucrăm amândouă insistent, o să fie și rezultat. 
Eu am încercat de mai multe ori cure de slăbire, dar nu au fost durabile. De ce kilograme am scăpat vara, se întorcea iarna. 
În ianuarie am început programul, atunci aveam 82 de kg, acum am 74 de kg, simt că asta poate să mai scadă dacă așa continui. 
În fiecare săptămână am învățat și am introdus ceva nou în viața mea. 

Rezultatul acestuia: am nivelul de energie mult mai ridicat, pot lucra mai mult și mai bine. Am un somn odihnitor, nu mai am probleme de constipatie. 
Nu vreau să spun, că nu mă mai doare genunchiul deloc, dar nu mai am dureri încontinu. 
Mulțumesc pentru că nu mai am greutatea ce am avut. Alimentația corectă a adus rezultate bune.
Am învățat la ce să fiu atentă, ce este acea ce într-adevăr hrănește. 
Pe parcursul acestui  program asta nu răbdam de foame și am slăbit treptat.
Și lângă 3 bărbați mâncăcios am putut ține programul cu rezultat. 
Réka cu răbdare, cu știință ........poate ajuta oamenii care sunt dispuși să își schimbe stilul de viață.”
        Suba Ildikó 47 de ani, mama 
Ai dori și tu succese la fel? 
Un corp ideal plin de energie chiar și peste 40 de ani? 

Completează testul nostru aici!
Pregăteste-te, fiindcă vei avea invidioși! 

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE