Informații și relații ascunse în legătură cu SOP partea 2

Săptămâna trecută am scris despre Sindromul ovarului polichistic și am promis că  voi da niște sfaturi pentru a te ajuta.
Știi, SOP este adesea descoperit numai atunci când  o femeie nu  reușește să aibă copil, deși există semne de avertizare și înainte de acesta. Cele mai frecvente simptome includ: menstruație neregulată, apariția chisturilor în ovare, piele grasă,cu puncte negre, căderea părului, obezitate abdominală. Este important de reținut că simptomele pot varia de la individ la individ, multe femei cu Sindromul ovarului polichistic pot fi subțiri.
Deci, să vedem ce se  poate face în această situație?
În primul rând, urmați instrucțiunile endocrinologului și ginecologului.În plus, ar merita să evitași zahărul și carbohidrații rafinați care înrăutățesc situația.  Zahărul poate fi înlocuit în dieta noastră cu îndulcitori precum stevia, eritritolul și zahărul de mesteacăn (xilitol). Încercați să evitați făina de grâu și mâncarea făcută din aceasta. Dacă este necesar, utilizați în schimb făină de migdale, semințe de in, cocos sau făină de secară sau ovăz. Folosindu-le, ne putem face singuri pâinea și prăjiturile, dar putem folosi mâncarea pentru îngroșarea sau panificarea lor. Nici măcar nu trebuie să renunți la paste, pentru că găsești deja paste uscate care nu sunt făcute din făină de grâu. Evident, ar fi bine să găsească fiecare  un înlocuitor de făină pentru sine și familie care este acceptat, îndrăgit.  Dacă totși consumăm puțin zahăr sau făină în cursul zilei noastre, la urma urmei, atunci să încercăm să le programăm pentru gustarea de ora zece.
Ceea ce poate ajuta mult mai mult este să găsim o formă de mișcare de care ne bucurăm! Exercițiile fizice regulate au un efect foarte bun asupra problemelor hormonale. Iar pentru și mai multe sfaturi legat de sistemul hormonal poți comanda cartea Cheie pentru corp.

Înscrie-te la o
consultaţie gratuită!

Pentru că ești
important PENTRU NOI!

Completează
TESTUL
GRATUIT

Newsletter ÎNSCRIE-TE